Adamlar zeki çünkü3 sayı geride başladılar böylece çünkü Nihal 3 defa yarıştı ünlüler de iyi alışmış nihali seçiyorlar
Semih dokunulmazlık oyunlarına kendini vermez ki zaten ben bunlar için niye yarışayım der Her türlü birinci olacağını da biliyor niye kassım. Kendince haklı olabilir ama ben yine de yarışması gerektiğini düşünüyorum.Adama gecen hafta oyunu oynamadan bilerek oynamassin diye suc atti pis yedililer Semihte hakli simdide aynisini derler diye oynamiyor
Bak bunda haklısın adamlar Zeki işi biliyor diğerleri onlar kadar uyanık olamıyorAdamlar zeki çünkü
unluler bir kere gecti nihali. diger iki sefer zaten normal oynamasi gereken oyundu3 sayı geride başladılar böylece çünkü Nihal 3 defa yarıştı ünlüler de iyi alışmış nihali seçiyorlar
Olabilir ama burda şuda unutulmamalı ünlüler birazda bu sayede kazanıyorlarunluler bir kere ecti nihali. diger iki sefer zaten normal oynamasi gereken oyundu
Gönullulerde bilsinki Semih yoksa takim dususte. son iki ödulde Adam firtina gibi estiOlabilir ama burda şuda unutulmamalı ünlüler birazda bu sayede kazanıyorlar
Herneyse ünlüler oyunu alsında baska birsey istemiyorumSemih dokunulmazlık oyunlarına kendini vermez ki zaten ben bunlar için niye yarışayım der Her türlü birinci olacağını da biliyor niye kassım. Kendince haklı olabilir ama ben yine de yarışması gerektiğini düşünüyorum.
Hadi aşkım demesini beklemiyordukAtakan ezgiye hadi kardesim dedi. yakistirmayi birakirsiniz belki
onu su manada demistir, nihal oyun kaybettikce gönulluler yeni bir tur oynamak zorunda kalmistir ve semihde bu yuzden 2 kez oynayacagina 3 kez oynamistirSemih ne ara Nihal yerine oynadın insan az atar))) kız sezonun ilk eleme oyununda omuzum ağriyor yalaniyla oynamayıp kız senin yerine oynamadı mi kaç kez böyle oldu da Nihal yerine oynadı bari yalan söyleme be