Survivor 33. Bölüm Yorumları

Nihal semihe fena laf koydu hain değilim korkmuyorum dedi atakani Alamam Sevemem deyip deyip duruyorsun

Adama gecen hafta oyunu oynamadan bilerek oynamassin diye suc atti pis yedililer Semihte hakli simdide aynisini derler diye oynamiyor :D
Semih dokunulmazlık oyunlarına kendini vermez ki zaten ben bunlar için niye yarışayım der :D Her türlü birinci olacağını da biliyor niye kassım. :D Kendince haklı olabilir ama ben yine de yarışması gerektiğini düşünüyorum.

Atakan ezgiye hadi kardesim dedi. yakistirmayi birakirsiniz belki

Ezgi ilkini takamadi birturlu. vakit kaybetti

Olabilir ama burda şuda unutulmamalı ünlüler birazda bu sayede kazanıyorlar
Gönullulerde bilsinki Semih yoksa takim dususte. son iki ödulde Adam firtina gibi esti

Bu oyunu kaybedersek çok üzülürüm, basit puanlar verdik çünkü. :(

Semih dokunulmazlık oyunlarına kendini vermez ki zaten ben bunlar için niye yarışayım der :D Her türlü birinci olacağını da biliyor niye kassım. :D Kendince haklı olabilir ama ben yine de yarışması gerektiğini düşünüyorum.
Herneyse ünlüler oyunu alsında baska birsey istemiyorum :Z

Yilmaz bunu alacak

Semih ne ara Nihal yerine oynadın insan az atar))) kız sezonun ilk eleme oyununda omuzum ağriyor yalaniyla oynamayıp kız senin yerine oynamadı mi kaç kez böyle oldu da Nihal yerine oynadı bari yalan söyleme be

Semih ne ara Nihal yerine oynadın insan az atar))) kız sezonun ilk eleme oyununda omuzum ağriyor yalaniyla oynamayıp kız senin yerine oynamadı mi kaç kez böyle oldu da Nihal yerine oynadı bari yalan söyleme be
onu su manada demistir, nihal oyun kaybettikce gönulluler yeni bir tur oynamak zorunda kalmistir ve semihde bu yuzden 2 kez oynayacagina 3 kez oynamistir

Nihal'den kaç oyun aldık hala 6-6, gitse yandık valla. ss