aski olsa kardesim demez herhalde hadi ezgi demesi yeterliHadi aşkım demesini beklemiyorduk
Kendisi mi seciyor ben herkesi alabilirim diyor )Şimdi Semih oynasa kesin yilmazi Mehmeti seçer sonra üçte üç yaptım der)). Yılmaz Ibrahim için anteraman oluyor Semih için büyük mücadale
Ne dicekti? Aşkım yürü aşkım kooooş yeeeahhhh baby mi desin kullanacak bişey yok samımıyet belirtmesi için son yarişinda mı dedi? O yuzden kaybetti demk demorilize oldu kız@Forumdash'a duyrulur.
Kac gundur yorumlarina bakiyorumda semihin hep 3 te 3 almasini zayiflarla oynamasina bagliyorsun.Semih tek atakanla yarismadi ve unlulerde baskada erkek yok zaten ve diger hepsini yendi. Öteki arkadaslarida digerlerini ayni oyunda yensinde onlarda konussun.Şimdi Semih oynasa kesin yilmazi Mehmeti seçer sonra üçte üç yaptım der)). Yılmaz Ibrahim için anteraman oluyor Semih için büyük mücadale
Takım da sadece Nihal kaybetmiyor ki o gözle bakarsan Nihal yerine damla oynuyor kazanıyor yanı. Hadi zafer yerine dese belkionu su manada demistir, nihal oyun kaybettikce gönulluler yeni bir tur oynamak zorunda kalmistir ve semihde bu yuzden 2 kez oynayacagina 3 kez oynamistir
Samimiyet belirtmesi için. Bu devirde kardeşim bacım abicim demeler sadece lafta kalıyor(ekran önunde olanlar için)aski ola kardesim demez herhalde hadi ezgi demesi yeterli
Hadi Ezgi, Hadi Ezgi de yeterli, insan sevdiği kıza kardeşim der mi hiç bu kadar şüphecilik de iyi değilNe dicekti? Aşkım yürü aşkım kooooş yeeeahhhh baby mi desin kullanacak bişey yok samımıyet belirtmesi için son yarişinda mı dedi? O yuzden kaybetti demk demorilize oldu kız
Semih hep kurnazlık yapıp zayıfları alıyor yahuu ya da sakatlari Yılmaza kaç kez oyun verdi ya)))Kac gundur yorumlarina bakiyorumda semihin hep 3 te 3 almasini zayiflarla oynamasina bagliyorsun.Semih tek atakanla yarismadi ve unlulerde baskada erkek yok zaten ve diger hepsini yendi. Öteki arkadaslarida digerlerini ayni oyunda yensinde onlarda konussun.
Fırtına gibi olsa çokmu değişen olacak kendi takımının kaybetmesini istiyor işin özü gönüllüler sadece ünlülerle rakip değil kendi takımlarındanda rakipleri oluyor böyle oldukçada ünlüler için oynamış oluyorlarEzgi ilkini takamadi birturlu. vakit kaybetti
Gönullulerde bilsinki Semih yoksa takim dususte. son iki ödulde Adam firtina gibi esti
Nihal herzaman kaybediyor. kiz kaybetse eek kaybetse farketmiyor. her durumda damla olun semih olun extra oyuna cikiyor zatenTakım da sadece Nihal kaybetmiyor ki o gözle bakarsan Nihal yerine damla oynuyor kazanıyor yanı. Hadi zafer yerine dese belki
Dün gördük Atakani almayim diye neler yaptı))))Kendisi mi seciyor ben herkesi alabilirim diyor )
Tamam hadi atakan aşık değil diyelim.zaten atakanın elinde oynadiği bandana sevgilisininmiş.. Ezgiden bakın olaya? @dosimosiHadi Ezgi, Hadi Ezgi de yeterli, insan sevdiği kıza kardeşim der mi hiç bu kadar şüphecilik de iyi değil
Alabilirim demistiDün gördük Atakani almayim diye neler yaptı))))
Kardeşim demez aslında ama niçindir bilinmez ezgi yarıştıktan sonra çoğu zaman ilk onunla yorumlaşıyorHadi Ezgi, Hadi Ezgi de yeterli, insan sevdiği kıza kardeşim der mi hiç bu kadar şüphecilik de iyi değil