Sanki bende gördüm ama forumdash diyince inandım onun yalancısıyım bende.)))@ABAY_06 hepsi bakimini yapiyor zaten olmaz öyle sey
Sanki bende gördüm ama forumdash diyince inandım onun yalancısıyım bende.)))@ABAY_06 hepsi bakimini yapiyor zaten olmaz öyle sey
Semihi yazacaklar Nihalin yazmayacaklar onlar takıma ihanet etmiş olmayacak Semih hain olacak
Adamı köpek yerine koyacaklar her türlü pisliği yapacaklar küfür atacaklar sonra Semih bunlar için oyun mu oynayacak çok beklerler bunun neresi hainlik
Onlar Semihi oynatmıyoruz ddeyince sorun yok Semih oynamiyorum deyince sorun var hadi ordan :L
Takıma ihanet ihanet de Nihalin yazmayıp Semihi yaz Semihe her türlü pisliği tehditi yap sonra ihanet de bu Serkaylar ciddi aanlamda beyin özürlüSemih komedi gibi üslup dersi veriyor. Benim ayarında değilsin. küçük hanfendi saygısız cahil ağız taklitleri isimleri küçültmek hepsini yapıyor sonra üslubuna dikkat et diyor)))
Bir de diyor herkes herkeske yarışacak diyor dün atakan almayayim diye takla atakan kendisi)))
@GunesinOglu Eda elenir elenmez kendine yeni birini bulmuşsun o kimdir.)) Yakında elenir oda muhtemelen.))
Yahu ne emek hırsızlığı yahu Semihi ilk hafta yazdılar ne hikmetse Nihali yapmadılarNihal en azında emek hırsızlığı yapmıyor kız tüm gücünü veriyor Semihin savunulacak bir yanı yok. Semih kaç kez adada oynayacağım dedi yahuu gizem kaç kez gücünü vermeyeceğim dedi hala semihin yalanlarını tekrar ediyorsun
Semih geçen konseydi gitmelerini istiyorum. Şimdi. Ben istemiyorum diyor))))
Emek çalan ihanet eder gerisinde nihalin oyu yüksek serkay gitmesin diye daha düşük kişiyi yazar bunda ihanet olmaz bu stretejiTakıma ihanet ihanet de Nihalin yazmayıp Semihi yaz Semihe her türlü pisliği tehditi yap sonra ihanet de bu Serkaylar ciddi aanlamda beyin özürlü
Emek hırsıZlığını sürekli açıkça anlatım kaç kez şimdi niye itiraz ediyorsunuz.. Senin çıkıp oynamak gerekirken oynamazsan(yada performansının dsuk tutarsan) bir kişi daha fazla emek göstermek zorunda yanı birinin emeğini çalmış olursun.. Bunu tartışmam bilmem gizem ve Semih emek hırsızıYahu ne emek hırsızlığı yahu Semihi ilk hafta yazdılar ne hikmetse Nihali yapmadılar
Yahu ne yalanı adama her türlü kötülüğü yap sonra iahent de yok öyle yağma
Atakanın itirafı da cabasıSemih komedi gibi üslup dersi veriyor. Benim ayarında değilsin. küçük hanfendi saygısız cahil ağız taklitleri isimleri küçültmek hepsini yapıyor sonra üslubuna dikkat et diyor)))
Bir de diyor herkes herkeske yarışacak diyor dün atakan almayayim diye takla atakan kendisi)))
Yalancım değil de kör değilmişsin diyelimSanki bende gördüm ama forumdash diyince inandım onun yalancısıyım bende.)))
Takıma ihanet Nihal tüm sayıları veriyor karşıyaEmek çalan ihanet eder gerisinde nihalin oyu yüksek serkay gitmesin diye daha düşük kişiyi yazar bunda ihanet olmaz bu streteji
Tam tersiEfe can semihe ayarı verdi)))
Takıma ihanet Nihal tüm sayıları veriyor karşıya
Emek çalmak nasıl olur diyeyim Semihe nice hakaretler ettiler adam onlarla ddost değil düşman adamlar açıkça tehdit ediyor bunlara selam mı verecek
Nihal tüm sayıları verip Semih bir tur oynamaya çıktığında emek hırsızlığı olmuyor mu ?Emek hırsıZlığını sürekli açıkça anlatım kaç kez şimdi niye itiraz ediyorsunuz.. Senin çıkıp oynamak gerekirken oynamazsan(yada performansının dsuk tutarsan) bir kişi daha fazla emek göstermek zorunda yanı birinin emeğini çalmış olursun.. Bunu tartışmam bilmem gizem ve Semih emek hırsızı
Yok adamlar niye bir tur oynasınKarısından Tuğba Mehmette yunusta sıfır çekiyor .. Kaybetmek emek hırsızlığı olmaz bunu herkes kabul ederek geliyor.. Kaybeden varsa yazılır gönderilir