Survivor 33. Bölüm Yorumları

Atakanın itirafını takdir ettim.yarışmayı kazandık ama Semih ile gizemin yarışmaması bunda etkili oldu dedi..işin açıkçası ikisinin yarışmaması nihalin üç defa yarışmasına sebep oldu

Semih. Dokunulmazlık oynunda klasik arızasını çıkardı))) uyanık gizemi yazdirmak için kendini ortaya atıyor yer mi Anadolu çocuğu bu numarayi)))

Gizem potada Semih boşuna arıza çıkarma))). Adamsan takımı satmaz oynar elenince kim kaybesiyorsa onu yazarsin
Fanlar zaten Gizemi korumak istiyor:X

Şu gönüllüler aralarındaki anlaşmazlığı bir yana bırakıp yarışta birlik olmadıkları takdirde kaybetme durumu tekrarlanır.ünlüler de kavga çıkıyor ama yarışmaya hiç olmazsa yansıtmıyorlar ama gönüllüler Yarışmayada yansıtıyorlar.

Semih. Dokunulmazlık oynunda klasik arızasını çıkardı))) uyanık gizemi yazdirmak için kendini ortaya atıyor yer mi Anadolu çocuğu bu numarayi)))

Gizem potada Semih boşuna arıza çıkarma))). Adamsan takımı satmaz oynar elenince kim kaybesiyorsa onu yazarsin
Semihi yazacaklar Nihalin yazmayacaklar onlar takıma ihanet etmiş olmayacak Semih hain olacak

Adamı köpek yerine koyacaklar her türlü pisliği yapacaklar küfür atacaklar sonra Semih bunlar için oyun mu oynayacak çok beklerler bunun neresi hainlik

Onlar Semihi oynatmıyoruz ddeyince sorun yok Semih oynamiyorum deyince sorun var hadi ordan :L

Nagihan'in yaptigini çok sasirtici buldum.. Hiç yakistiramadim.

Serkay konuşmaya iyi girip sonunda batırdı her zamanki gibi. :F

Semih survivorun anti kahramanı kesinlikle :A

Adam hepsine ayarı veriyor karşı taraf cevap veremeyince çıldırıyor.Adamsanız gelin dedi hala gelmediler :A

Semih komedi gibi üslup dersi veriyor. Benim ayarında değilsin. küçük hanfendi saygısız cahil ağız taklitleri isimleri küçültmek hepsini yapıyor sonra üslubuna dikkat et diyor)))

Bir de diyor herkes herkeske yarışacak diyor dün atakan almayayim diye takla atakan kendisi)))