Twitterda da fandomlar böyle düşünüyorAtakanla Ezgi arasında gerçekten aşk başlamiş benceAtakan çok öne atılıyor ezgi söz konusu oldugunda
![]()
Twitterda da fandomlar böyle düşünüyorAtakanla Ezgi arasında gerçekten aşk başlamiş benceAtakan çok öne atılıyor ezgi söz konusu oldugunda
![]()
Kimle?Her sene ayni senaryo gecen sene de Hilmicem biriyle ask yasiyodu
Hangi kehanet? Bence de yakışıyorlar amaTwitterda da fandomlar böyle düşünüyorMillet bayılıyor birini başkasına yakıştırmaya
Bu arada kehanet tutmadı.
![]()
9-9 olur demiştim ya oKimle?
Hangi kehanet? Bence de yakışıyorlar ama![]()
Dmek yakıştıranlar Murat Hilmi aşkını izlememişler aafsadah9-9 olur demiştim ya oBu arada Begümdü geçen seneki Begümle Hilmi apaçisini yakıştırmışlardı tutmadı
Bence hiç yakışmıyorlar
![]()
Harbiden bi aralar o viral olmuştu sosyal medyadaDmek yakıştıranlar Murat Hilmi aşkını izlememişler aafsadahAdamlar finale gittiler
![]()
Kusmemislerdi araya soğukluk girmişti eski kadar kanki olmazlar ama Nihalin bacağına hindistan kabuğu atıp kanattı Ibrahimi affetti damlayı mi af etmeyecek.. Kız adada tatsızlık olmasın gurup dağılmasın diye fedakarlık yapıyor.Damlayla Nihal küsmüşlergeçen demiştim serkay baliğa gittiğinde yuzler beş kariş zorla aynı ortama girmiş gibilerdi. Yuzsüzler barişmiş
![]()
Mehmet ve yilmazi yenerek)))
3/3 2/2 3/3 şeklinde önüne kim gelse ezip geçiyorSemih en güçsüzleri seçip kazanıyor hava atıyor üstüne sürekli ortamı gerip prim. Kazanma derdinde baktı gönüller mutlu adam hem morali düşürmek için her şeyi yapıyor
Yattara da varMehmet ve yilmazi yenerek)))
Serkayla efenin arasına ibo girmiş... efecan yemek konusunda ibonun karşısında serkay değilHarbiden bi aralar o viral olmuştu sosyal medyadaFerhat ile Şirin Murat ile Hilmicem goygoyu dönüyordu
Bu sene de Serkay ile Efecik masalı var bakalım mutlu sonla bitecek mi
![]()
Semih kim sakat (yattara da sakat) kim güçsüz seçiyor sonra ortamı germek için her şeyi yapıyor... Semih oyunları kaybettiği zamanlarda sus pus oluyor yiyorsa kaybedince Konuşsun. Nihalin taktiğine bozulmuş. Sonuçta kazanıldı iki puan farkla3/3 2/2 3/3 şeklinde önüne kim gelse ezip geçiyor![]()
Semih king ya![]()