Senaryo ile alakası yok yunus hamle yaptı baktı gidiyorum nasil kurtulurum dedi.. Diğer türlü olmasi anlamsız olurdu..Wowww fragman bi harika![]()
Eski dostlar düşman olunca eski düşmanına zeytin dali uzatıp eski dostunu düşürmeye çalişşyor Atakan @beyazsoy hani senaryo yoktubu sahnelerden cok görmedik mi dizilerden
![]()
İbo yarın diskalifiye olabilir😛
Yunus üzerinden değil atakan üzerinden ve fragman üzerinden yorumlaSenaryo ile alakası yok yunus hamle yaptı baktı gidiyorum nasil kurtulurum dedi.. Diğer türlü olmasi anlamsız olurdu..
Dizilerden farkli bir senaryo bu
İki düşman barışırsa dizi biter onlar barışmamıştır negihan arslanın boyunduruğuna girmezYunus üzerinden değil atakan üzerinden ve fragman üzerinden yorumlanagihanla barişması uzerinden yorumla
![]()
Yılmaz Yunus Mehmet Yattara Atakan kimle çıksa ezip geçiyorSemih kim sakat (yattara da sakat) kim güçsüz seçiyor sonra ortamı germek için her şeyi yapıyor... Semih oyunları kaybettiği zamanlarda sus pus oluyor yiyorsa kaybedince Konuşsun. Nihalin taktiğine bozulmuş. Sonuçta kazanıldı iki puan farkla
Girer girer, naginin bir sözü bile yetiyor "burası survivor"İki düşman barışırsa dizi biter onlar barışmamıştır negihan arslanın boyunduruğuna girmez
Aga olayın egoyla megoyla alakası yok ki Nihalin sanki oyunu Memiç kazandırmış lafına kızmış kim olsa aynısını yapar 3/3 yapmış yine tebrik yok adam haklıSeminin çıksınin sebebi anlaşıldı.. Son oyunu gizem alınca Nihal gizem yine börek ısmarladı demesine bozulmuş))). Egosuna ufak bir dokunuş semihi cildirtiyor))) Semih susturmasalar küçük dağları ben yarattım deyip ortalıkta gezecek adam ya))).
İşin doğrusu bu ihtimal olabilirAtakanla Ezgi arasında gerçekten aşk başlamiş benceAtakan çok öne atılıyor ezgi söz konusu oldugunda
![]()
Bu çok kötü senaryo olur.. Dizilerde. İki düşman asla anlasmaz. Negihan atakan la anlatığı an biterGirer girer, naginin bir sözü bile yetiyor "burası survivor"
Kadın arkadaşlarını bile yazacağini söylemişti sonra kıvrak hareketler yaptı![]()
Yarın yine yilmazi alır.. Ne zaman finalde atakan kötü onu alıyor))). Niye bugün atakani almadı)))Yılmaz Yunus Mehmet Yattara Atakan kimle çıksa ezip geçiyor![]()
Demek Naginin sonu geldi demek... Nagi elenmeli ki Damla öne cıksınBu çok kötü senaryo olur.. Dizilerde. İki düşman asla anlasmaz. Negihan atakan la anlatığı an biter
Daha önceki senaryoların tutmadı.. Bu senaryo da tutmaz.)). Damla kimle savaşacak ki başarısı ön plana çıksın.. Negihan elenecekse sonlara doğru olur.. Acun kimin elenecegine mudehale ettiğini yazdım negiha çok lazım bir karater acun asla elemez bak bu hafta yazılacağı anlaşıldı oyu yükseldiDemek Naginin sonu geldi demek... Nagi elenmeli ki Damla öne cıksınGizem bile öne cıkıyor artık
![]()
Kız espri yaptı laf sokma değil.. Dikkat et seminin ne zaman egosuna dokun anında arıza çıkarıyor))). Geçen dokunulmazlık oyununda serkay ezdi adamı oyun boyunca karşı tarafın morelini bozmak için her şey yaptı..Aga olayın egoyla megoyla alakası yok ki Nihalin sanki oyunu Memiç kazandırmış lafına kızmış kim olsa aynısını yapar 3/3 yapmış yine tebrik yok adam haklı
Semihin ufak dağları ben yarattım Edasına girince onun da egosu debresmis.. Serkayin öğretmeni Semih olunca öğrenci biraz beceriksiz bu konudaSerkay ilk tartışmalarında Semihe yerden toplarsın lafını bilerek demedigini kastetmişti aynı Serkay çıkıp yine aynı üslupla önlerine birseyler atarız tarzından konuştu.Bu adam herhalde nimetle ve insanlarla dalga geçip onları küçük düşürmekten zevk alan bir tip acıma duygusu yok adamda.Karaktersiz biri
Onun için vurdugun gol olsun Semih Reis onları yolla tek tek adadan@beyazsoy @Forumdash
Ego yönünden değilde hak etme yönünden ele alsan olayı keşkeKız espri yaptı laf sokma değil.. Dikkat et seminin ne zaman egosuna dokun anında arıza çıkarıyor))). Geçen dokunulmazlık oyununda serkay ezdi adamı oyun boyunca karşı tarafın morelini bozmak için her şey yaptı..
Yahuu bin lafi kimse duymadı zaten duysa Semih bir oyun alsa bir hafta ben ben deyip duruyor zaten alp sana söz verecek hakkını fazlasıyla verecek nedir bu kadar egoEgo yönünden değilde hak etme yönünden ele alsan olayı keşke
Güldürdün.Serkay kendi kendini laflarıyla eziyor farkında değil kaldı ki Semih onları her konsey hallaç pamuğuna ceviriyor ama hala uslanma yok![]()