Survivor 31.Bölüm Yorumları

Atakan niye bu kadar giriyorsun ki kulis olaylarına Yunus'u yollamak için Nagihan'la işbirliği yapmak nedir :(

İbrahim kötü çarpıyor kafasını umarım ciddi bir şeyi yoktur.

Wowww fragman bi harika:X
Eski dostlar düşman olunca eski düşmanına zeytin dali uzatıp eski dostunu düşürmeye çalişşyor Atakan @beyazsoy hani senaryo yoktu:A bu sahnelerden cok görmedik mi dizilerden:A

İbo yarın diskalifiye olabilir😛

İşte benim stilim başladı derhal kumandayı bulmam lazım zira midem bulandı :A

Fragman güzel ama yine aile ödülü var biktim su ödüllerden artik hep ayni bari yaninda yemek see versin :D

Wowww fragman bi harika:X
Eski dostlar düşman olunca eski düşmanına zeytin dali uzatıp eski dostunu düşürmeye çalişşyor Atakan @beyazsoy hani senaryo yoktu:A bu sahnelerden cok görmedik mi dizilerden:A

İbo yarın diskalifiye olabilir😛
Senaryo ile alakası yok yunus hamle yaptı baktı gidiyorum nasil kurtulurum dedi.. Diğer türlü olmasi anlamsız olurdu..

Dizilerden farkli bir senaryo bu

Senaryo ile alakası yok yunus hamle yaptı baktı gidiyorum nasil kurtulurum dedi.. Diğer türlü olmasi anlamsız olurdu..

Dizilerden farkli bir senaryo bu
Yunus üzerinden değil atakan üzerinden ve fragman üzerinden yorumla:X nagihanla barişması uzerinden yorumla:A

Semih kim sakat (yattara da sakat) kim güçsüz seçiyor sonra ortamı germek için her şeyi yapıyor... Semih oyunları kaybettiği zamanlarda sus pus oluyor yiyorsa kaybedince Konuşsun. Nihalin taktiğine bozulmuş. Sonuçta kazanıldı iki puan farkla
Yılmaz Yunus Mehmet Yattara Atakan kimle çıksa ezip geçiyor :)

Seminin çıksınin sebebi anlaşıldı.. Son oyunu gizem alınca Nihal gizem yine börek ısmarladı demesine bozulmuş))). Egosuna ufak bir dokunuş semihi cildirtiyor))) Semih susturmasalar küçük dağları ben yarattım deyip ortalıkta gezecek adam ya))).
Aga olayın egoyla megoyla alakası yok ki Nihalin sanki oyunu Memiç kazandırmış lafına kızmış kim olsa aynısını yapar 3/3 yapmış yine tebrik yok adam haklı

Girer girer, naginin bir sözü bile yetiyor "burası survivor"
Kadın arkadaşlarını bile yazacağini söylemişti sonra kıvrak hareketler yaptı:X
Bu çok kötü senaryo olur.. Dizilerde. İki düşman asla anlasmaz. Negihan atakan la anlatığı an biter

Serkay ilk tartışmalarında Semihe yerden toplarsın lafını bilerek demedigini kastetmişti aynı Serkay çıkıp yine aynı üslupla önlerine birseyler atarız tarzından konuştu.Bu adam herhalde nimetle ve insanlarla dalga geçip onları küçük düşürmekten zevk alan bir tip acıma duygusu yok adamda.Karaktersiz biri

Onun için vurdugun gol olsun Semih Reis onları yolla tek tek adadan :A @beyazsoy @Forumdash

Demek Naginin sonu geldi demek... Nagi elenmeli ki Damla öne cıksın:X Gizem bile öne cıkıyor artık:X
Daha önceki senaryoların tutmadı.. Bu senaryo da tutmaz.)). Damla kimle savaşacak ki başarısı ön plana çıksın.. Negihan elenecekse sonlara doğru olur.. Acun kimin elenecegine mudehale ettiğini yazdım negiha çok lazım bir karater acun asla elemez bak bu hafta yazılacağı anlaşıldı oyu yükseldi

Aga olayın egoyla megoyla alakası yok ki Nihalin sanki oyunu Memiç kazandırmış lafına kızmış kim olsa aynısını yapar 3/3 yapmış yine tebrik yok adam haklı
Kız espri yaptı laf sokma değil.. Dikkat et seminin ne zaman egosuna dokun anında arıza çıkarıyor))). Geçen dokunulmazlık oyununda serkay ezdi adamı oyun boyunca karşı tarafın morelini bozmak için her şey yaptı..

Serkay ilk tartışmalarında Semihe yerden toplarsın lafını bilerek demedigini kastetmişti aynı Serkay çıkıp yine aynı üslupla önlerine birseyler atarız tarzından konuştu.Bu adam herhalde nimetle ve insanlarla dalga geçip onları küçük düşürmekten zevk alan bir tip acıma duygusu yok adamda.Karaktersiz biri

Onun için vurdugun gol olsun Semih Reis onları yolla tek tek adadan :A @beyazsoy @Forumdash
Semihin ufak dağları ben yarattım Edasına girince onun da egosu debresmis.. Serkayin öğretmeni Semih olunca öğrenci biraz beceriksiz bu konuda

Kız espri yaptı laf sokma değil.. Dikkat et seminin ne zaman egosuna dokun anında arıza çıkarıyor))). Geçen dokunulmazlık oyununda serkay ezdi adamı oyun boyunca karşı tarafın morelini bozmak için her şey yaptı..
Ego yönünden değilde hak etme yönünden ele alsan olayı keşke

Güldürdün.Serkay kendi kendini laflarıyla eziyor farkında değil kaldı ki Semih onları her konsey hallaç pamuğuna ceviriyor ama hala uslanma yok :)

Ego yönünden değilde hak etme yönünden ele alsan olayı keşke

Güldürdün.Serkay kendi kendini laflarıyla eziyor farkında değil kaldı ki Semih onları her konsey hallaç pamuğuna ceviriyor ama hala uslanma yok :)
Yahuu bin lafi kimse duymadı zaten duysa Semih bir oyun alsa bir hafta ben ben deyip duruyor zaten alp sana söz verecek hakkını fazlasıyla verecek nedir bu kadar ego

Serkay konusunda ilk kavga sırasında dedim. Asıl madur bu zeka yapısıyla serkaylar dedim.. Adamların aklı bu kadar yapacak bir şey yok.