Semihe özenmiş işte))Kendini bişey zannediyor. Semih onu beşe bölüp yollar adadan akıllı olsun![]()
Semihe özenmiş işte))Kendini bişey zannediyor. Semih onu beşe bölüp yollar adadan akıllı olsun![]()
Semihle dizi/film/muzik zevklerimiz çok farklı eğlence anlayışımız aynıOhohoo reise duyduğum sevgi perçinlendiAdam gibi adam Testere Semih
Nihal iticiliği![]()
Bu "önüne atarız" laflarıyla halktan tepki topluyor. Yarışmanın başındaki malum kavgada da aynı lafları ettiler. Semih mazlumu oynadı zekice bir duruş gösterdi. Halkın desteğini almasındaki en büyük nedenlerden birisi o kavgaydı. Rezil ettiler kendilerini ilk baştan. Şimdi de aynı lafları edip daha da yerin dibinde batıyor.Semihe özenmiş işte))
Bariz ego yahuu o laf esprisine söylenmiş bir laf muhtemelen Nihal her zamkli gibi gülerek söylemiş ama Semih şuan kaf dağında))). Dikkat et egeosuna ufak bir şey söylensin ( geçen dokunulmazlık oyununda serkay sen kaybediyorsun yılmaza diyince nasıl hırçınlasti)Olaya ego yönuyle değilde biraz da hakkını vermeyle baksan? Semih eğer o yönde söylediyse olayı orda söylemesi iyi oldu. Ne var bi tebrik etsen?
Belki aynıdır sen Vadiye bi başla da görSemihle dizi/film/muzik zevklerimiz çok farklı eğlence anlayışımız aynı![]()
Yok yok 9 ay izledim adamı hiç uyuşmuyorBelki aynıdır sen Vadiye bi başla da görSemih bile Vadi izlemiş ulan nasıl bir dizidir bu izlemeyen insan evladı yok ülkede
![]()
Takdir beklemesi egoydu diyorsun? Nihalin Semihin böbürlenmesini set çekmek için söyoendiğini düşünmüyorsun?Bariz ego yahuu o laf esprisine söylenmiş bir laf muhtemelen Nihal her zamkli gibi gülerek söylemiş ama Semih şuan kaf dağında))). Dikkat et egeosuna ufak bir şey söylensin ( geçen dokunulmazlık oyununda serkay sen kaybediyorsun yılmaza diyince nasıl hırçınlasti)
9 ay Ütopya saçmalığına katlandıysan Vadiyi tek gözün bağlı amuda kalkmış bir şekilde bile izlersinYok yok 9 ay izledim adamı hiç uyuşmuyoryan yana gelsek konuşacak oldugumuz sohbet yok ancak tv açarız reality yorumlarız
Takdir beklemesi egoydu diyorsun? Nihalin Semihin böbürlenmesini set çekmek için söyoendiğini düşünmüyorsun?![]()
Şimdi kimi gömdün9 ay Ütopya saçmalığına katlandıysan Vadiyi tek gözün bağlı amuda kalkmış bir şekilde bile izlersin![]()
Ütopya izleyen herkesiŞimdi kimi gömdün![]()
Arkadaş hatırna izleseydin laf oraya gelince naptınÜtopya izleyen herkesiArkadaşım da izliyordu sürekli maç muhabbetleri bir şekilde Ütopyaya bağlanıyordu
Meraktan hiç açıp izlemedim toplasan 15 dakika
![]()
Meraktan mobil uygulamasını indirip canlı yayınını izlemiştim baktım millet uyuyor ben de yatayım dedimArkadaş hatırna izleseydin laf oraya gelince naptıntvden değil de canlı izliyordum bana ses oluyordu
![]()
Atakan dövüşçü oldugu için kendini böyle kaoslu olaylara yönlendirip içindeki öfkeyi mi köreltiyor neYunus etikçi atakan iyi gol attı sen bizim Mehmetle kavagamizda niye gelmedin dedi... Sen etikçi başı degilmisin Atakan. Mehmet yanlış yapmış çek bir kenara büyüğüne öyle laf edilmez de tartışmayı ayır. yoksa onların tartışmasından mutlu musun. yada yaverini yollayıp kavga edip yunusu düşürsun mu istedi)))
Gecemiydi?Meraktan mobil uygulamasını indirip canlı yayınını izlemiştim baktım millet uyuyor ben de yatayım dedimÜtopya ile ilgili bütün anım bu
![]()
Aynen gece yeni bölümleri vardı Survivordan sonra bir aralar yanlış hatırlamıyorsamAtakan dövüşçü oldugu için kendini böyle kaoslu olaylara yönlendirip içindeki öfkeyi mi köreltiyor neroportajı bile çok hararetli
Gecemiydi?
Kesilecek olan ağacı yakmışlar bölüme aksiyon gelsin![]()
Vardı da onu dememiştimAynen gece yeni bölümleri vardı Survivordan sonra bir aralar yanlış hatırlamıyorsam![]()
Evet onu da gece izlemiştimVardı da onu dememiştimCanlı yayını gece mi izledin
gerçi semih 2de filan kalkardı. Eğer twitterda millet galeyana gelirse erken kaldırılıyordu
![]()
Ben de bilmiyorumEvet onu da gece izlemiştimMillet o kameraların arasında nasıl uyuyor la ben normal evde uyuyamıyorum
![]()