Survivor 31.Bölüm Yorumları

Atakanla Ezgi arasında gerçekten aşk başlamiş bence:X Atakan çok öne atılıyor ezgi söz konusu oldugunda:A
Twitterda da fandomlar böyle düşünüyor :AMillet bayılıyor birini başkasına yakıştırmaya :A Bu arada kehanet tutmadı. :bhr:

Damlayla Nihal küsmüşler:A geçen demiştim serkay baliğa gittiğinde yuzler beş kariş zorla aynı ortama girmiş gibilerdi. Yuzsüzler barişmiş:A

atakan 3 sayi, ezgi ve nagihan ikiser. yattara da 1 puan aldi

Hahaha Semih başarılı olunca nasıl da giydiriyor arkadaşlarına :F

9-9 olur demiştim ya o :D Bu arada Begümdü geçen seneki Begümle Hilmi apaçisini yakıştırmışlardı tutmadı :D Bence hiç yakışmıyorlar :A
Dmek yakıştıranlar Murat Hilmi aşkını izlememişler aafsadah:F Adamlar finale gittiler:F

Semihin bu saydırmalarına rağmen Serkay nasıl yiyecek:A

Semih en güçsüzleri seçip kazanıyor hava atıyor üstüne sürekli ortamı gerip prim. Kazanma derdinde baktı gönüller mutlu adam hem morali düşürmek için her şeyi yapıyor

Dmek yakıştıranlar Murat Hilmi aşkını izlememişler aafsadah:F Adamlar finale gittiler:F
Harbiden bi aralar o viral olmuştu sosyal medyada :F Ferhat ile Şirin Murat ile Hilmicem goygoyu dönüyordu :A Bu sene de Serkay ile Efecik masalı var bakalım mutlu sonla bitecek mi :A

haydi size iyi sohbeyler. yarisma bitti bendeniz gitti :) yarin ayni saate ayni kanalda görusmek uzere

Damlayla Nihal küsmüşler:A geçen demiştim serkay baliğa gittiğinde yuzler beş kariş zorla aynı ortama girmiş gibilerdi. Yuzsüzler barişmiş:A
Kusmemislerdi araya soğukluk girmişti eski kadar kanki olmazlar ama Nihalin bacağına hindistan kabuğu atıp kanattı Ibrahimi affetti damlayı mi af etmeyecek.. Kız adada tatsızlık olmasın gurup dağılmasın diye fedakarlık yapıyor.

Harbiden bi aralar o viral olmuştu sosyal medyada :F Ferhat ile Şirin Murat ile Hilmicem goygoyu dönüyordu :A Bu sene de Serkay ile Efecik masalı var bakalım mutlu sonla bitecek mi :A
Serkayla efenin arasına ibo girmiş... efecan yemek konusunda ibonun karşısında serkay değil:X

Ezgi kazanamama nedenini Tuğbaya yıktı onra Atakan ben tek bi kişiye yıkmak istemiyorum dedi röportajda Tuğbaya yıktı olayı:F(galiba böyle oldu yetişemiyorum olaylara)

3/3 2/2 3/3 şeklinde önüne kim gelse ezip geçiyor :A

Semih king ya :A
Semih kim sakat (yattara da sakat) kim güçsüz seçiyor sonra ortamı germek için her şeyi yapıyor... Semih oyunları kaybettiği zamanlarda sus pus oluyor yiyorsa kaybedince Konuşsun. Nihalin taktiğine bozulmuş. Sonuçta kazanıldı iki puan farkla