TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Dikkat et de o balon şampiyon olmasın yine.
@MasacRE
Şerlok beyciğimle ben şampiyon olacak kişiyi tespit edip o isme gereken desteği verdiğimizde bilin ki o kişi şampiyon olacaktır... @xemrexxx
------

@Maskeli Fedai yorumlasın, onun sultanıymış Elanur

------

Yoldaşlarımı bazen tanıyamıyorum Dosi hanım

Orada analiz yapmamıştık ama. Sadece kalan isimler arasında kadın olarak bu ismi seçmiştik o kadar
Bu arada kadının ismini bile hatırlamıyorum ben, sen nereden buldun getirdin ya
@Sherlock
İsmi birden geldi aklıma
O Ses Türkiye Ceren diye buldum sonra videosu geldi soy ismi ile kayıt edip geldim

Cidden ismi nasıl anında aklıma geldi bende bilmiyorum

Reactions: 12.Adam and MasacRE
İsmi birden geldi aklıma
O Ses Türkiye Ceren diye buldum sonra videosu geldi soy ismi ile kayıt edip geldim

Cidden ismi nasıl anında aklıma geldi bende bilmiyorum
Ha tamam Ceren doğru
Ama sen söylemesen hayatta aklıma gelmezdi. Çok tehlikeli bir hafızanız var Dosi hanım

Reactions: 12.Adam and Dosi
Demi… bunu 👇sadece üçümüz anlarız @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 119986
Orada analiz yapmamıştık ama. Sadece kalan isimler arasında kadın olarak bu ismi seçmiştik o kadar
Bu arada kadının ismini bile hatırlamıyorum ben, sen nereden buldun getirdin ya
@Sherlock
Utku beyciğimin de dediği gibi kadınlarımıza destek amaçlıydı o, yalnız baya unutmuşum ben de Dosi hanım forumun derinliklerinden çıkardı getirdi.

Ha tamam Ceren doğru
Ama sen söylemesen hayatta aklıma gelmezdi. Çok tehlikeli bir hafızanız var Dosi hanım
hafizam tekliyor bu ara kafa dolu diye ama arada kulağı duymayıp ama birden önemli şeyleri duyan yaşlılar misali hafızam çalışıyor

------

Utku beyciğimin de dediği gibi kadınlarımıza destek amaçlıydı o, yalnız baya unutmuşum ben de Dosi hanım forumun derinliklerinden çıkardı getirdi.
Forumdaki mesajlardan aratmadım

Pandanin hakkından geliyorsan körelmemiş demektir .
@Sherlock
@MasacRE

Reactions: MasacRE and Dosi
İlk olarak kadro seçimi çok iyi olmuş. Bence herkes önyargı ile yaklaştı tanıtım fragmanlarını görünce ve bu isimler ile Survivor mı olur denildi ama çoğu ismin performansı bu sene iyi olacak gibi duruyor. Fenomenler kadrosu yüksek reality getirecektir yarışmaya. Konsept olarak akıl oyunları kısmı bir yenilik ve artı yazar yarışmaya bu sene bence.

Reyting olarak bu sene Pazar-Pazartesi-Salı günleri çoğu defa zirve yarışında olacağını düşünüyorum. Yarın 10+ reyting alarak açar sezonu.

Tarihin açık ara en kötü Survivor kadrosu. Bundan dolayı da tarihin en kötü sezonu olacak.

2020 ile yavaş yavaş sosyal medyaya kaymıştı program, 2023 ve sonrasında iyice buraya kırar direksiyonu. Tiktokerlar vs Instagramcılar gibi abidik gubidik bir yere evrilir.

Neyse ki elimizde bir Çinli mevcut ve bizi bu işten sıyırabilecek kapasiteye sahip. Sabah kadar senciyim, sonuna kadar senciyim.