TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Halkımıza istediğini vermek boynumuzun borcudur Kendall beyciğim… @DarkLegenD

Onun dışında bugün, tam da Succession öncesi dizimizin bir sultanı ile donatılmış bir konu gelecek…
Neeeyyyy yoksa Shiobhan Roy sultanımın fotolarıyla donatılmış bir konu mu.. Ben iyi değilim...

Reactions: Sherlock
Biliyorum Miafitz'i. Ama takip ettiğim biri değil estetik falan yaptırdığından haberim yok. Eskiden bildiğim haliyle hoş bir kızdı ama. Elanur'dan iyiydi en azından
En azından mı? 😡 Estetiksiz Miafitz, paralel evrenlerdeki tüm Elanur'ların toplamından daha güzeldir. 🥰 Farklı klasmanlardalar maalesef. EM soylu bir burjuva, Elanur ise sabahtan akşama kadar tarlasıyla uğraşan bir köylü olabilir en fazla. ✍️

2018-2019-2020 yıllarındaki fotoğrafları kullanırsın umarım. 🔥🔥

Reactions: MasacRE
Elanur'dan güzel olması yeterli bir kıstas değil maalesef. O zaten cepte ama daha fazlası lazım
Yine de @Sherlock beyciğimin konusunun ardından gerekli değerlendirmeleri yapar, masaya yatırırız elbette...

Neeeyyyy yoksa Shiobhan Roy sultanımın fotolarıyla donatılmış bir konu mu.. Ben iyi değilim...

Bunların anaları babaları böyle diyordur bunlar için
@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @serhatt @Alos
@Maskeli Fedai @Özgür

Reactions: The_Erinch
Acun her sene yeni takım deyip sadece 1-2 isim değişikliği yapıyor. Ünlülerden bir kızı karşı tarafa gönderip, gönüllülerdende ünlülere 1 erkek yollayıp takımı tamamlar
erkeklerde değişiklik bekliyorum. Buse karşı takıma yollanır. Bie ihtimal Cansu
Bence artık kızlar erkekler değilde karışık yapıp 10 yapan bitirsin denilmeli. Sonuç olarak 3 kızdan biri sakatlanınca diğerlerine yük biniyor.
------

Asena ve Merve’yi aynı takımda olmasın diye ayırdılar
onu yapmazlar

Macunun reyting çareleri tükendi belli olmaz

Reactions: 12.Adam and Dosi
Cansu ve Kardeleni beğendim.

Halilin gömlek rengine bayıldım.

Reactions: The_Erinch
Ne yedilerrrr beeee 😃
------

Cansu ve Halil karşıya geçer gibime geldi.

Onun dışında bugün, tam da Succession öncesi dizimizin bir sultanı ile donatılmış bir konu gelecek…

@Dosi @MasacRE @Gerekli24 bana güzellik konusunda demediğinizi bırakmadınız bak benden kötüsü varmış

@Sherlock belli ki dizi etkisinde kalmışsın yoksa yüzü dışında C sınıf.
Ne desen haklısın bu konuda @BARON男爵 , sadece Sherlock değil, Masacre’ninde zevkine uygunmuş. O kadar senden iyi dedik hemen akabinde gelen yoruma bak
@Gerekli24
Bende çok iyi birini bekliyordum ama şaşırttılar

Üstelik ben survivor'da olan kızları yorumluyordum
yaptığınız haksızlık büyüktü

Reactions: Dosi
@MasacRE yeni takınımız hayırlı olsun

Özgür ve Ertuğ aynı takımda, bu senin için yeterlidir
benim içinde Asena ve Osman Can’ın kırmızı takımda olması o takımdan soğumama yetti.
Kırmızılardan sadece Murat’ı destekliyorum. Mavilerden sadece Halil’i sevmiyorum.

@The_Erinch senin yeni takımın kim?
Güç olarak mavilerin kızları daha güçlü, erkeklerde Ertuğ gücünü arttırırsa eşit durumda olurlar. Ertuğ’a pek hakim değilim. Erkeklerin performansına çok hakim değilim.

Benim rengim aynı 🤭🤭🤭 Osmancan geldi ki iyi oldu. Yusuf, Osmancan ve Nefise takip ediyorum 👍😊

Reactions: Dosi