yok, sen öyle istediğin için dedim
Ben ilk 2 tur falan anca desteklerim. Sıradan bir güzelliği var. ✍️
Bu Elanur'un garip dil çıkaran fotosu var Google Amcada.
yok, sen öyle istediğin için dedim
Ben ilk 2 tur falan anca desteklerim. Sıradan bir güzelliği var. ✍️
Sözünün eri konusunda örnek birisinBen ilk 2 tur falan anca desteklerim. Sıradan bir güzelliği var. ✍️
Gidip bi araştırmışsınBu Elanur'un garip dil çıkaran fotosu var Google Amcada.
Sözünün eri konusunda örnek birisin
------
Gidip bi araştırmışsın
Yarışma başladığında bir kaç erkek üye kabarmıştı, sultanımız kazanacak falan deyip. Sonra yerine oturdularBu kadar konuṣulunca bir bakayım kim dedim ama @DarkLegenD 'in dediği gibi 2 tur kadar anca oy verilir
Yarışma başladığında bir kaç erkek üye kabarmıştı, sultanımız kazanacak falan deyip. Sonra yerine oturdular
Bir çok kişide sosyal medyada göründüğü gibi olmadığını gördü. Kilo ve makyajsız hali yani
Bilemiyorum, çok linç görmüştüm @xemrexxx galiba paylaşmıştı bir şeylerHortlak gibi mi
Elanur elendi ya, ondandırNeden yoldaşım? (124363747 gün sonra yanıt alabildim.) @Dosi
Sultanlari masadan birer birer eksiliyor. @SherlockElanur elendi ya, ondandır
Başlıkta hazır .Tesettürlü güzeller.Ramazan bitmeden yaparsan o bahaneyle kapalı fotolar ile yaparsın etkinliği. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Biz biraz daha bekleriz. Yeter ki etkinliğin hakkı tam olarak verilsin @Sherlock
Libido tavan yapmış. @Dosi @MasacREParamparçayım... Çıplaklık yoksa ve yalnızca oy vereceksem bu etkinliğe destek değil köstek olurum...
"En Çıplak Güzel" etkinliğini başlatırım tek başıma. @MasacRE
Asker pantolonunu mu? Gözlerim kanadı. @The_Erinch
@DarkLegenD ın bahsettiği kız kim ?Yarışmayı erteleme kararı almıştım zaten, en iyisi direk kazanan konusunu açıp Elanur’un şampiyonluğunu ilan edeyim rakibine kimi yazayım?
Elanur, mesajda ismi geçiyor zaten@DarkLegenD ın bahsettiği kız kim ?
Elanur, yerine başka birini de söyledi.Elanur, mesajda ismi geçiyor zaten
Sözünün eri konusunda örnek birisin
------
Gidip bi araştırmışsın
Güncel durumlarını değerlendireceğimizi unutmuşum... Elanur şu an tosun gibi olmuş. Şu hâliyle ilk turda bile oy vermem.Bu kadar konuṣulunca bir bakayım kim dedim ama @DarkLegenD 'in dediği gibi 2 tur kadar anca oy verilir
Biliyorum Miafitz'i. Ama takip ettiğim biri değil estetik falan yaptırdığından haberim yok. Eskiden bildiğim haliyle hoş bir kızdı ama. Elanur'dan iyiydi en azındanElanur değil de kendisinin arkadaşı olan "estetiksiz Miafitz" benim sultanımdı... 🥰Sultanımdı diyorum çünkü estetik yaptırdıktan sonra patatese dönüştü maalesef. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes isimli beyefendiler kendisini tanıyorlardır muhtemelen. ✍️
En favori güzel etkinliğinde Elanur'u destekleyip katkı sağlamak isterim. 🤗 Hatta hemen şimdi başlatılabilir etkinlik. Ne oruç ile ne de başka bir şey ile alakam var. Sadece bana özel yapılan bir etkinlikten çıkacak olan sonuç benim güzellik anlayışımı yansıtır. ✍️ Benim güzellik anlayışım da forumdaki en iyi anlayış olduğuna göre etkinliği hak eden kişi kazanmış olur. 🔥🔥
Twitch ile alakam yok benim. @DarkLegenD den soruluyor baksana. O yakın takibe almış kendilerini
Elanur değil de kendisinin arkadaşı olan "estetiksiz Miafitz" benim sultanımdı... 🥰Sultanımdı diyorum çünkü estetik yaptırdıktan sonra patatese dönüştü maalesef. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes isimli beyefendiler kendisini tanıyorlardır muhtemelen. ✍️
En favori güzel etkinliğinde Elanur'u destekleyip katkı sağlamak isterim. 🤗 Hatta hemen şimdi başlatılabilir etkinlik. Ne oruç ile ne de başka bir şey ile alakam var. Sadece bana özel yapılan bir etkinlikten çıkacak olan sonuç benim güzellik anlayışımı yansıtır. ✍️ Benim güzellik anlayışım da forumdaki en iyi anlayış olduğuna göre etkinliği hak eden kişi kazanmış olur. 🔥🔥
Miafitz mi… Acilen Survivor’a katılması gereken isimlerden…Biliyorum Miafitz'i. Ama takip ettiğim biri değil estetik falan yaptırdığından haberim yok. Eskiden bildiğim haliyle hoş bir kızdı ama. Elanur'dan iyiydi en azından
Miafitz sultanımın katıldığı bir Survivor reyting rekorları kırar. Fotolarla donatılmış bir konu ise forumun reyting rekorunu kırar... @DarkLegenDMiafitz mi… Acilen Survivor’a katılması gereken isimlerden…
Kendisinin fotoğrafları ile donatılmış bir konu da çok yakında Fav10’da… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
Halkımıza istediğini vermek boynumuzun borcudur Kendall beyciğim… @DarkLegenDMiafitz sultanımın katıldığı bir Survivor reyting rekorları kırar. Fotolarla donatılmış bir konu ise forumun reyting rekorunu kırar... @DarkLegenD
Miafitz mi… Acilen Survivor’a katılması gereken isimlerden…
Kendisinin fotoğrafları ile donatılmış bir konu da çok yakında Fav10’da… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
Miafitz sultanımın katıldığı bir Survivor reyting rekorları kırar. Fotolarla donatılmış bir konu ise forumun reyting rekorunu kırar... @DarkLegenD