TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu kadar konuṣulunca bir bakayım kim dedim ama @DarkLegenD 'in dediği gibi 2 tur kadar anca oy verilir :A
Yarışma başladığında bir kaç erkek üye kabarmıştı, sultanımız kazanacak falan deyip. Sonra yerine oturdular :A
Bir çok kişide sosyal medyada göründüğü gibi olmadığını gördü. Kilo ve makyajsız hali yani :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Elanur elendi ya, ondandır
Sultanlari masadan birer birer eksiliyor. @Sherlock
------

Ramazan bitmeden yaparsan o bahaneyle kapalı fotolar ile yaparsın etkinliği. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Biz biraz daha bekleriz. Yeter ki etkinliğin hakkı tam olarak verilsin :A @Sherlock
Başlıkta hazır .Tesettürlü güzeller. :A
Paramparçayım... Çıplaklık yoksa ve yalnızca oy vereceksem bu etkinliğe destek değil köstek olurum...

"En Çıplak Güzel" etkinliğini başlatırım tek başıma. :A @MasacRE
Libido tavan yapmış. :A @Dosi @MasacRE
Asker pantolonunu mu? :A Gözlerim kanadı. @The_Erinch
Yarışmayı erteleme kararı almıştım zaten, en iyisi direk kazanan konusunu açıp Elanur’un şampiyonluğunu ilan edeyim :A rakibine kimi yazayım? :A
@DarkLegenD ın bahsettiği kız kim ? :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: MasacRE and Dosi
Elanur değil de kendisinin arkadaşı olan "estetiksiz Miafitz" benim sultanımdı... 🥰Sultanımdı diyorum çünkü estetik yaptırdıktan sonra patatese dönüştü maalesef. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes isimli beyefendiler kendisini tanıyorlardır muhtemelen. ✍️

En favori güzel etkinliğinde Elanur'u destekleyip katkı sağlamak isterim. 🤗 Hatta hemen şimdi başlatılabilir etkinlik. Ne oruç ile ne de başka bir şey ile alakam var. Sadece bana özel yapılan bir etkinlikten çıkacak olan sonuç benim güzellik anlayışımı yansıtır. ✍️ Benim güzellik anlayışım da forumdaki en iyi anlayış olduğuna göre etkinliği hak eden kişi kazanmış olur. 🔥🔥
Biliyorum Miafitz'i. Ama takip ettiğim biri değil estetik falan yaptırdığından haberim yok. Eskiden bildiğim haliyle hoş bir kızdı ama. Elanur'dan iyiydi en azından :A

Elanur değil de kendisinin arkadaşı olan "estetiksiz Miafitz" benim sultanımdı... 🥰Sultanımdı diyorum çünkü estetik yaptırdıktan sonra patatese dönüştü maalesef. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes isimli beyefendiler kendisini tanıyorlardır muhtemelen. ✍️

En favori güzel etkinliğinde Elanur'u destekleyip katkı sağlamak isterim. 🤗 Hatta hemen şimdi başlatılabilir etkinlik. Ne oruç ile ne de başka bir şey ile alakam var. Sadece bana özel yapılan bir etkinlikten çıkacak olan sonuç benim güzellik anlayışımı yansıtır. ✍️ Benim güzellik anlayışım da forumdaki en iyi anlayış olduğuna göre etkinliği hak eden kişi kazanmış olur. 🔥🔥
Biliyorum Miafitz'i. Ama takip ettiğim biri değil estetik falan yaptırdığından haberim yok. Eskiden bildiğim haliyle hoş bir kızdı ama. Elanur'dan iyiydi en azından :A
Miafitz mi… Acilen Survivor’a katılması gereken isimlerden…

Kendisinin fotoğrafları ile donatılmış bir konu da çok yakında Fav10’da… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

Miafitz mi… Acilen Survivor’a katılması gereken isimlerden…

Kendisinin fotoğrafları ile donatılmış bir konu da çok yakında Fav10’da… ✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻
Miafitz sultanımın katıldığı bir Survivor reyting rekorları kırar. Fotolarla donatılmış bir konu ise forumun reyting rekorunu kırar... @DarkLegenD

Miafitz sultanımın katıldığı bir Survivor reyting rekorları kırar. Fotolarla donatılmış bir konu ise forumun reyting rekorunu kırar... @DarkLegenD
Halkımıza istediğini vermek boynumuzun borcudur Kendall beyciğim… @DarkLegenD

Onun dışında bugün, tam da Succession öncesi dizimizin bir sultanı ile donatılmış bir konu gelecek…