- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
Yabancıları bayadır yapmadık sanki ama. Onların zamanı ne zamandı kiHayır yerlilerin zamanı.
2017,2019,2021 derken sıra 2023’e geldi
Yabancıları bayadır yapmadık sanki ama. Onların zamanı ne zamandı kiHayır yerlilerin zamanı.
2017,2019,2021 derken sıra 2023’e geldi
Her sene nasıl yürütüldüyse o şekilde yürütülmeye devam edilecek.Bizim önceliğimiz her zaman "EN FAVORİ GÜZEL" Dosi Hanım ancak kısıtlama veya sansür olmamalı...
Ramazan ayı durdurmamış Sherlock beyi. Son veda konularından dolayı bir süre daha el atılmaması en doğrusu.Yabancıları bayadır yapmadık sanki ama. Onların zamanı ne zamandı ki
2021’de yerli güzeller yapıldı, 2022’de yapıla bilirdi ama aktif değildik. 2021 sonbaharında bir takım şeyler oldu, bundan dolayı yerlileri bile yapıp yapama konusunda çok emin değilim açıkçası. Son zamanlarda yine o dönem gibi olunmaya başlandı. Etkinlik benim, bana emanet edildi zamanında ve ruhunu bozmak istemiyorumAhanda taa 2020'de yapılmış etkinlik. Yalnız 18 sayfa ne yazmışız be kardeşim. Forumun zirve etkinliğidir bu etkinlik Ama Margot ve Scarlett sultanlarım için de değer be... @Sherlock @Dosi
2020 - Margot Robbie vs Scarlett Johansson | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | BÜYÜK FİNAL
Bu yıl ilk kez düzenlenen 'En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu' etkinliği kapsamında, sizlerin oylarıyla oyuncuların güncel durumlarını baz alarak; en güzelini belirliyoruz. @Dosi ile beraber yürüttüğümüz bu etkinlikte, şimdi sıra BÜYÜK FİNAL'de! Kendisine final konusunu açma şansını bana...fav10.net
@Sherlock beyciğime ben de hiç yakıştıramadım bu davranışı Dosi hanım. Biz en iyisi bir süre daha bekleyelim. Yoksa ramazan ramazan edebimizi bozacak bu herif...Her sene nasıl yürütüldüyse o şekilde yürütülmeye devam edilecek.
------
Ramazan ayı durdurmamış Sherlock beyi. Son veda konularından dolayı bir süre daha el atılmaması en doğrusu.
Yabancı güzellerimizi 2024'e kadar bekleyecek miyiz biz şimdi yani...2021’de yerli güzeller yapıldı, 2022’de yapıla bilirdi ama aktif değildik. 2021 sonbaharında bir takım şeyler oldu, bundan dolayı yerlileri bile yapıp yapama konusunda çok emin değilim açıkçası. Son zamanlarda yine o dönem gibi olunmaya başlandı. Etkinlik benim, bana emanet edildi zamanında ve ruhunu bozmak istemiyorum
Her sene nasıl yürütüldüyse o şekilde yürütülmeye devam edilecek.
------
Ramazan ayı durdurmamış Sherlock beyi. Son veda konularından dolayı bir süre daha el atılmaması en doğrusu.
Ahanda taa 2020'de yapılmış etkinlik. Yalnız 18 sayfa ne yazmışız be kardeşim. Forumun zirve etkinliğidir bu etkinlik Ama Margot ve Scarlett sultanlarım için de değer be... @Sherlock @Dosi
2020 - Margot Robbie vs Scarlett Johansson | En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu | BÜYÜK FİNAL
Bu yıl ilk kez düzenlenen 'En Favori Güzel Uluslararası Oyuncu' etkinliği kapsamında, sizlerin oylarıyla oyuncuların güncel durumlarını baz alarak; en güzelini belirliyoruz. @Dosi ile beraber yürüttüğümüz bu etkinlikte, şimdi sıra BÜYÜK FİNAL'de! Kendisine final konusunu açma şansını bana...fav10.net
2021’de yerli güzeller yapıldı, 2022’de yapıla bilirdi ama aktif değildik. 2021 sonbaharında bir takım şeyler oldu, bundan dolayı yerlileri bile yapıp yapama konusunda çok emin değilim açıkçası. Son zamanlarda yine o dönem gibi olunmaya başlandı. Etkinlik benim, bana emanet edildi zamanında ve ruhunu bozmak istemiyorum
Oysa ki sadece yardım etmek istemiştim...@Sherlock beyciğime ben de hiç yakıştıramadım bu davranışı Dosi hanım. Biz en iyisi bir süre daha bekleyelim. Yoksa ramazan ramazan edebimizi bozacak bu herif...
Hiç şaşırtmadı ve yine inadına gidip konu açmış.@Sherlock beyciğime ben de hiç yakıştıramadım bu davranışı Dosi hanım. Biz en iyisi bir süre daha bekleyelim. Yoksa ramazan ramazan edebimizi bozacak bu herif...
------
Yabancı güzellerimizi 2024'e kadar bekleyecek miyiz biz şimdi yani...
Elf gözlerim neler görüyor böyle, bu nasıl bir mesaj... @MasacREHiç şaşırtmadı ve yine inadına gidip konu açmış.
2021 sonbaharı sinyalini bırak aynısı olunuyor. Siz o konulardan devam edin. Bu seneyi es geçiyorum
Dosi hanım sinirlendi...Elf gözlerim neler görüyor böyle, bu nasıl bir mesaj... @MasacRE
Paramparçayım...Dosi hanım sinirlendi...
Etkinliği rafa kaldırdım. Belki seneyeDosi hanım bizleri tuzağa çekmek için etkinliği erken başlatmak istiyor
Tuzağa düşmeyin beyler
Elanur değil de kendisinin arkadaşı olan "estetiksiz Miafitz" benim sultanımdı... 🥰Sultanımdı diyorum çünkü estetik yaptırdıktan sonra patatese dönüştü maalesef. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes isimli beyefendiler kendisini tanıyorlardır muhtemelen. ✍️Demi yani, her seferinde şaşırtıyor
Onlardan öncede favorisi Aysuydu. Kızı nazar ettirip önce sakatlanması, sonrada elenmesine sebep olmuştu Kardelende çok kalmaz bu gidişle
------
@DarkLegenD ve @Maskeli Fedai ’ninde sultanıydı sanki Elanur. Üzülmüşlerdir şimdi
Elanur gitmiş şaşırdım ben şahsen Murat Eken elenir diyordum E ne diyelim şimdi gönüllüler düşünsün
Yarışmayı erteleme kararı almıştım zaten, en iyisi direk kazanan konusunu açıp Elanur’un şampiyonluğunu ilan edeyim rakibine kimi yazayım?Elanur değil de kendisinin arkadaşı olan "estetiksiz Miafitz" benim sultanımdı... 🥰Sultanımdı diyorum çünkü estetik yaptırdıktan sonra patatese dönüştü maalesef. @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes isimli beyefendiler kendisini tanıyorlardır muhtemelen. ✍️
En favori güzel etkinliğinde Elanur'u destekleyip katkı sağlamak isterim. 🤗 Hatta hemen şimdi başlatılabilir etkinlik. Ne oruç ile ne de başka bir şey ile alakam var. Sadece bana özel yapılan bir etkinlikten çıkacak olan sonuç benim güzellik anlayışımı yansıtır. ✍️ Benim güzellik anlayışım da forumdaki en iyi anlayış olduğuna göre etkinliği hak eden kişi kazanmış olur. 🔥🔥
Niye Elanur'u şampiyon yapıyorsun? 🤔 Onu mu destekliyorsun yoksa Survivor'da? 🤔Yarışmayı erteleme kararı almıştım zaten, en iyisi direk kazanan konusunu açıp Elanur’un şampiyonluğunu ilan edeyim rakibine kimi yazayım?
En favori güzel etkinliğinde Elanur'u destekleyip katkı sağlamak isterim. 🤗 Hatta hemen şimdi başlatılabilir etkinlik.
yok, sen öyle istediğin için dedimNiye Elanur'u şampiyon yapıyorsun? 🤔 Onu mu destekliyorsun yoksa Survivor'da? 🤔
Ben ilk 2 tur falan anca desteklerim. Sıradan bir güzelliği var. ✍️yok, sen öyle istediğin için dedim