Burda sana laf çarpmasam yollayacağın yoktu
1 gün sonrasında aydınlanmış olduk @Yakamoz-Asi
Cancagizim yine hayirli adammis gönderdi simdi fazla yüklenmeyelim @12.Adam
Burda sana laf çarpmasam yollayacağın yoktu
Geçen yaşadığımız tatsız örnek var ya onun gibi. @Yakamoz-AsiBurda sana laf çarpmasam yollayacağın yoktu
Neyi demek istedin anlamadımGeçen yaşadığımız tatsız örnek var ya onun gibi. @Yakamoz-Asi
Yinemi ikimiz anlamadıkNe konuda?
Yemin ediyorum öyle bir anlamda kullanmadım.Neyi demek istedin anlamadım
------
Yinemi ikimiz anlamadık
------
Ha tamam dur tamam @12.Adam reyting konusu?
Ya tamamda olayı bilmeyen @Yakamoz-Asi ’yi etiket etmendeki amaç ne? etiketsiz yazmalıydın o mesajıYemin ediyorum öyle bir anlamda kullanmadım.
Ya tamamda olayı bilmeyen @Yakamoz-Asi ’yi etiket etmendeki amaç ne? etiketsiz yazmalıydın o mesajı
Tamam o anlam değildir ama az ölç biç öyle yorumlar yaz
Ya tamamda olayı bilmeyen @Yakamoz-Asi ’yi etiket etmendeki amaç ne? etiketsiz yazmalıydın o mesajı
Tamam o anlam değildir ama az ölç biç öyle yorumlar yaz
Ah ferideciğim mamafih öyle olduCancağızım @12.Adam habire haṣlanıyor anlamı çıkıyor bu mesajlardan
Yok, kendisi çok talihsiz bir şey yazdı. Bu konuda çok haklıyımCancağızım @12.Adam habire haṣlanıyor anlamı çıkıyor bu mesajlardan
Evet... Kasa her zaman kazanır. @Yakamoz-AsiYok, kendisi çok talihsiz bir şey yazdı. Bu konuda çok haklıyım
Yok, kendisi çok talihsiz bir şey yazdı. Bu konuda çok haklıyım
Evet... Kasa her zaman kazanır. @Yakamoz-Asi
------
Sonuç Türkçemiz zengin ve esnek bir dil yapısına sahiptir.Bunun kurbanı oldum.Nereye çekersen oraya anlam kayar.
Adrese teslim ettim konu kapanabilirBen köṣemde bekliyorum bakalım detayları ne zaman açıklayacaksınız
Adrese teslim ettim konu kapanabilir
Mesajlarin içinde bulabilirsin. @Yakamoz-Asi
Aldın mı dersiniiiiiiiii 🤭🤭🤭🤭 @12.Adamsen @Yakamoz-Asi ’ye Google amcaya sor demeyi biliyorsun, neden kendinde aynısını yapmıyorsun? hadi neyse senin gibi üşengeç olmayayım. Buyur:
Bu emoji genellikle utangaç gülümseme veya mutluluk anlamına gelir, ancak aynı zamanda alay etmeyi de temsil edebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 120759
@The_Erinch
Bu konuda gereken açıklamayı foto konusunda yaptımNe desen haklısın bu konuda @BARON男爵 , sadece Sherlock değil, Masacre’ninde zevkine uygunmuş. O kadar senden iyi dedik hemen akabinde gelen yoruma bak @Gerekli24
Bende çok iyi birini bekliyordum ama şaşırttılar
Evet biliyorsun beni. Tahmin ettiğin gibi ben de mavi takıma geçtim bu yeni takımlar sonrası@MasacRE yeni takınımız hayırlı olsun
Özgür ve Ertuğ aynı takımda, bu senin için yeterlidir benim içinde Asena ve Osman Can’ın kırmızı takımda olması o takımdan soğumama yetti.
Kırmızılardan sadece Murat’ı destekliyorum. Mavilerden sadece Halil’i sevmiyorum.
@The_Erinch senin yeni takımın kim?
Güç olarak mavilerin kızları daha güçlü, erkeklerde Ertuğ gücünü arttırırsa eşit durumda olurlar. Ertuğ’a pek hakim değilim. Erkeklerin performansına çok hakim değilim.