Neyi demek istedin anlamadımGeçen yaşadığımız tatsız örnek var ya onun gibi.@Yakamoz-Asi
Yinemi ikimiz anlamadıkNe konuda?
Yemin ediyorum öyle bir anlamda kullanmadım.Neyi demek istedin anlamadım
------
Yinemi ikimiz anlamadık
------
Ha tamam dur tamam@12.Adam reyting konusu?
Ya tamamda olayı bilmeyen @Yakamoz-Asi ’yi etiket etmendeki amaç ne?Yemin ediyorum öyle bir anlamda kullanmadım.![]()
Ya tamamda olayı bilmeyen @Yakamoz-Asi ’yi etiket etmendeki amaç ne?etiketsiz yazmalıydın o mesajı
Tamam o anlam değildir ama az ölç biç öyle yorumlar yaz![]()
Ya tamamda olayı bilmeyen @Yakamoz-Asi ’yi etiket etmendeki amaç ne?etiketsiz yazmalıydın o mesajı
Tamam o anlam değildir ama az ölç biç öyle yorumlar yaz![]()
Ah ferideciğim mamafih öyle olduCancağızım @12.Adam habire haṣlanıyor anlamı çıkıyor bu mesajlardan![]()
Yok, kendisi çok talihsiz bir şey yazdı. Bu konuda çok haklıyımCancağızım @12.Adam habire haṣlanıyor anlamı çıkıyor bu mesajlardan![]()
Evet...Yok, kendisi çok talihsiz bir şey yazdı. Bu konuda çok haklıyım![]()
Yok, kendisi çok talihsiz bir şey yazdı. Bu konuda çok haklıyım![]()
Evet...Kasa her zaman kazanır. @Yakamoz-Asi
------
Sonuç Türkçemiz zengin ve esnek bir dil yapısına sahiptir.Bunun kurbanı oldum.Nereye çekersen oraya anlam kayar.
Adrese teslim ettimBen köṣemde bekliyorum bakalım detayları ne zaman açıklayacaksınız![]()
Adrese teslim ettimkonu kapanabilir
Mesajlarin içinde bulabilirsin.@Yakamoz-Asi
Aldın mı dersiniiiiiiiii 🤭🤭🤭🤭 @12.Adamsen @Yakamoz-Asi ’ye Google amcaya sor demeyi biliyorsun, neden kendinde aynısını yapmıyorsun?hadi neyse senin gibi üşengeç olmayayım. Buyur:
Bu emoji genellikle utangaç gülümseme veya mutluluk anlamına gelir, ancak aynı zamanda alay etmeyi de temsil edebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 120759
@The_Erinch
Bu konuda gereken açıklamayı foto konusunda yaptımNe desen haklısın bu konuda @BARON男爵 , sadece Sherlock değil, Masacre’ninde zevkine uygunmuş. O kadar senden iyi dedik hemen akabinde gelen yoruma bak@Gerekli24
Bende çok iyi birini bekliyordum ama şaşırttılar
Evet biliyorsun beni. Tahmin ettiğin gibi ben de mavi takıma geçtim bu yeni takımlar sonrası@MasacRE yeni takınımız hayırlı olsun
Özgür ve Ertuğ aynı takımda, bu senin için yeterlidirbenim içinde Asena ve Osman Can’ın kırmızı takımda olması o takımdan soğumama yetti.
Kırmızılardan sadece Murat’ı destekliyorum. Mavilerden sadece Halil’i sevmiyorum.
@The_Erinch senin yeni takımın kim?
Güç olarak mavilerin kızları daha güçlü, erkeklerde Ertuğ gücünü arttırırsa eşit durumda olurlar. Ertuğ’a pek hakim değilim. Erkeklerin performansına çok hakim değilim.