TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nefise, Yusuf, Osmancan ve Merve takip ediyorum... 😃 @MasacRE @Zeyno

Reactions: MasacRE and Dosi
Sen bakma ona, kendiside izlemiyor

Tek düzenli bakan @MasacRE , bende aylardır 4 bölümden fazla bakmamışımdır, bakmaya teşvik edecek isimlerde bir bir yok oluyor

Sen bakma ona, kendiside izlemiyor

Tek düzenli bakan @MasacRE , bende aylardır 4 bölümden fazla bakmamışımdır, bakmaya teşvik edecek isimlerde bir bir yok oluyor
Biliyorum biliyorum, maksat bu leşdaşımı gömmek olsun...
Utku yoldaşım ise zaten kanımı donduruyor... O kadar dizi profesörüyüm diyor, yabancı diziler izliyor, geliyor şu içeriğe saatlerini ayırıyor... Ama 1 tane film izleyip yorum yapmıyor... Yazık... @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai

Bende filmlerden koptum. Mod ve ortam oluşmuyor bir türlü

------

@MasacRE vedalara rağmen Reyting yükselmeye başlamış

https://twitter.com/x/status/1638074901088067584

Bende filmlerden koptum. Mod ve ortam oluşmuyor bir türlü

------

@MasacRE vedalara rağmen Reyting yükselmeye başlamış

https://twitter.com/x/status/1638074901088067584
@MasacRE ye girdi kazık.

Reactions: MEnes
Hayalet gibiydi zaten ne yaptığı belli değildi

------

Zeynep en net favorimdi. Üzücü bir ayrılık oldu sultanımdan maalesef... Kalan isimlerden Ertuğ, Yusuf veya Özgür olabilir favorilerim. Birleşme sonrası Özgür ünlülere geçse güzel olur ama zor. Karşı takımdayken desteklemesi zor oluyor sevdiğim bir insanı
Kızlardan ise Cansu'yu severim ama onda şampiyonluk potansiyeli görmüyorum. Favori Nefise kızlar arasında ama ona da ısınamadım. Nagihan gibi manyak bir tip o, sen seversin öylelerini

------

Nefise, Yusuf, Osmancan ve Merve takip ediyorum... 😃 @MasacRE @Zeyno
Senle ayrışmışız abi. Daha önce Ertuğ falan diyordun şimdi nereden çıktı Osman Can
Nefise'yi de Osman'ı da sevmem. Merve ile Yusuf daha iyi

Son düzenleme:
Reactions: Dosi and 12.Adam
Birleşmeden sonra durumlara göre favori belirlerim. Şu an için Ertuğ banada pozitif gelmekte. İlerde düzenli izlersem netleşir

Reactions: MasacRE