Şu an Evrim kraliçesine hakaret ediyorsun. Evrim Survivor’a damga vuran kadınlarla yarışıyordu, Aziz ise tarihin en kötü ünlüler takımı ileAziz in bu performansla buralara kalması Evrim 2 oldu resmen
Şu an Evrim kraliçesine hakaret ediyorsun. Evrim Survivor’a damga vuran kadınlarla yarışıyordu, Aziz ise tarihin en kötü ünlüler takımı ileAziz in bu performansla buralara kalması Evrim 2 oldu resmen
Nefise, Yusuf, Osmancan ve Merve takip ediyorum... 😃 @MasacRE @ZeynoBu arada Zeynep’in ayrılığına üzüldüm. Kimi destekleyeceğiz? @MasacRE
Konuda ismi geçenler (fenomenler sağlam çıkmış diğerlerine göre )
GÖNÜLLÜLER
Aziz,Gizem Avcı, Aleyna,Asena, Osman Can, Özgür,Tunga, Walison
FENOMENLER
Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur,Chaby Han,Kürşat Juan
ÜNLÜLER
Seçkin Piriler, Zeynep Alkan, Aysu Keskin,Cansu Tuman,Yusuf Güney,Barış Telli, Murat Eken,Berdan Mardini
yarışmada olan diğer isimler Merve, Kardelen. Nefise. Ertuğ, Yusuf
Yarışmada 7 gönüllü, 10 ünlü kaldı. Bu hafta Zeynep’in çekilmesi ile elenen olmamalı.
Her ay 4 kişi elenirse rahat Haziran ortasını bulur ama olası sakatlıklar işi zorlaştıracak. Bu sene hızlandırılmış tur olmayacaktır en azından.
@Hazem @Mr.At @12.Adam @xemrexxx @Sherlock @The_Erinch @Zeyno @Cervantes
Performansı yüksek ismler. Osmancan çok antipatik geliyor bana
Bana da Yusuf , öteki de vardı yeni gitti.Performansı yüksek ismler. Osmancan çok antipatik geliyor bana
Mervee ?? Onu ne ara takibe aldın la
Evrimci misin biz topraktan geldik toprağa gidiyoruzcuyuzŞu an Evrim kraliçesine hakaret ediyorsun. Evrim Survivor’a damga vuran kadınlarla yarışıyordu, Aziz ise tarihin en kötü ünlüler takımı ile
Lafı dolandırma, anladın senEvrimci misin biz topraktan geldik toprağa gidiyoruzcuyuz
Heyt beee, mesaja bak bee, Kadim Dostum Zey beee... Pamuk gibi olduk...Kişiye göre değişir ama söz konusu sensen geçmiş geçmişte kalmıştır
Sus lan, ne işin var senin konumuzda... Yoksa izlemeye mi başladın... @MasacRE @Maskeli FedaiHeyt beee, mesaja bak bee, Kadim Dostum Zey beee... Pamuk gibi olduk...
Hiç bir güç bana bu leş içeriği izletemez, bunu gayet iyi biliyorsun... Bu leş içeriğin konusu da olsa etiketlendiğim için mesajlara cevap veriyorum... Saygınlığımı korumam benim için önemli... @MasacRE @Maskeli Fedai @DosiSus lan, ne işin var senin konumuzda... Yoksa izlemeye mi başladın... @MasacRE @Maskeli Fedai
Sen bakma ona, kendiside izlemiyorHiç bir güç bana bu leş içeriği izletemez, bunu gayet iyi biliyorsun... Bu leş içeriğin konusu da olsa etiketlendiğim için mesajlara cevap veriyorum... Saygınlığımı korumam benim için önemli... @MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi
Biliyorum biliyorum, maksat bu leşdaşımı gömmek olsun... Utku yoldaşım ise zaten kanımı donduruyor... O kadar dizi profesörüyüm diyor, yabancı diziler izliyor, geliyor şu içeriğe saatlerini ayırıyor... Ama 1 tane film izleyip yorum yapmıyor... Yazık... @MasacRE @Sherlock @Maskeli FedaiSen bakma ona, kendiside izlemiyor
Tek düzenli bakan @MasacRE , bende aylardır 4 bölümden fazla bakmamışımdır, bakmaya teşvik edecek isimlerde bir bir yok oluyor
Bende filmlerden koptum. Mod ve ortam oluşmuyor bir türlüBiliyorum biliyorum, maksat bu leşdaşımı gömmek olsun... Utku yoldaşım ise zaten kanımı donduruyor... O kadar dizi profesörüyüm diyor, yabancı diziler izliyor, geliyor şu içeriğe saatlerini ayırıyor... Ama 1 tane film izleyip yorum yapmıyor... Yazık... @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Biliyorum biliyorum, maksat bu leşdaşımı gömmek olsun... Utku yoldaşım ise zaten kanımı donduruyor... O kadar dizi profesörüyüm diyor, yabancı diziler izliyor, geliyor şu içeriğe saatlerini ayırıyor... Ama 1 tane film izleyip yorum yapmıyor... Yazık... @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
@MasacRE ye girdi kazık.Bende filmlerden koptum. Mod ve ortam oluşmuyor bir türlü
------
@MasacRE vedalara rağmen Reyting yükselmeye başlamış
Badem şampiyon olmalıydı diyor, kalkmışsın haklı diyorsun. Dolmayı fazla mı kaçırdın gece gece.
Geneli doğru özellikle ilk 3 soru en çok hakkı yenen merve aydın ya da batuhan olabilirBadem şampiyon olmalıydı diyor, kalkmışsın haklı diyorsun. Dolmayı fazla mı kaçırdın gece gece.
Nagihan, Bozok ve Taner Tolga Tarlacı konusunda haklı ama diğerlerinde boş yapmış 🥔Geneli doğru özellikle ilk 3 soru en çok hakkı yenen merve aydın ya da batuhan olabilir
Hayalet gibiydi zaten ne yaptığı belli değildi
Zeynep en net favorimdi. Üzücü bir ayrılık oldu sultanımdan maalesef... Kalan isimlerden Ertuğ, Yusuf veya Özgür olabilir favorilerim. Birleşme sonrası Özgür ünlülere geçse güzel olur ama zor. Karşı takımdayken desteklemesi zor oluyor sevdiğim bir insanı Kızlardan ise Cansu'yu severim ama onda şampiyonluk potansiyeli görmüyorum. Favori Nefise kızlar arasında ama ona da ısınamadım. Nagihan gibi manyak bir tip o, sen seversin öyleleriniBu arada Zeynep’in ayrılığına üzüldüm. Kimi destekleyeceğiz? @MasacRE
Konuda ismi geçenler (fenomenler sağlam çıkmış diğerlerine göre )
GÖNÜLLÜLER
Aziz,Gizem Avcı, Aleyna,Asena, Osman Can, Özgür,Tunga, Walison
FENOMENLER
Alper Rende, Buse Plan, Halil İbrahim Göker, Elanur,Chaby Han,Kürşat Juan
ÜNLÜLER
Seçkin Piriler, Zeynep Alkan, Aysu Keskin,Cansu Tuman,Yusuf Güney,Barış Telli, Murat Eken,Berdan Mardini
yarışmada olan diğer isimler Merve, Kardelen. Nefise. Ertuğ, Yusuf
Yarışmada 7 gönüllü, 10 ünlü kaldı. Bu hafta Zeynep’in çekilmesi ile elenen olmamalı.
Her ay 4 kişi elenirse rahat Haziran ortasını bulur ama olası sakatlıklar işi zorlaştıracak. Bu sene hızlandırılmış tur olmayacaktır en azından.
@Hazem @Mr.At @12.Adam @xemrexxx @Sherlock @The_Erinch @Zeyno @Cervantes
Senle ayrışmışız abi. Daha önce Ertuğ falan diyordun şimdi nereden çıktı Osman Can Nefise'yi de Osman'ı da sevmem. Merve ile Yusuf daha iyi
Birleşmeden sonra durumlara göre favori belirlerim. Şu an için Ertuğ banada pozitif gelmekte. İlerde düzenli izlersem netleşirHayalet gibiydi zaten ne yaptığı belli değildi
------
Zeynep en net favorimdi. Üzücü bir ayrılık oldu sultanımdan maalesef... Kalan isimlerden Ertuğ, Yusuf veya Özgür olabilir favorilerim. Birleşme sonrası Özgür ünlülere geçse güzel olur ama zor. Karşı takımdayken desteklemesi zor oluyor sevdiğim bir insanı Kızlardan ise Cansu'yu severim ama onda şampiyonluk potansiyeli görmüyorum. Favori Nefise kızlar arasında ama ona da ısınamadım. Nagihan gibi manyak bir tip o, sen seversin öylelerini
------
Senle ayrışmışız abi. Daha önce Ertuğ falan diyordun şimdi nereden çıktı Osman Can Nefise'yi de Osman'ı da sevmem. Merve ile Yusuf daha iyi