TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Birleşmeden sonra durumlara göre favori belirlerim. Şu an için Ertuğ banada pozitif gelmekte. İlerde düzenli izlersem netleşir :A
Bugün eleme günü. Milli maç sonrası geçiş yaparım Survivor'a. Seni de bekleriz :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bugüne bakabilirim. Dokunulmazlık oyunlarını daha çok seviyorum ama kim ne durumda bi bakayım. En son bir sürü aday çıktı sanki :A
Açık arttırma var bugün. İlki sezonun en iyi reytinglerinden birini alınca anında ikinci açık arttırmayı patlattı Acun abim :A Ama maç günü yayınlaması pek iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Maçın karşısında işi zor...
5 aday var. Murat,Aziz,Asena,Barış,Elanur. Tahminleri alalım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Açık arttırma var bugün. İlki sezonun en iyi reytinglerinden birini alınca anında ikinci açık arttırmayı patlattı Acun abim :A Ama maç günü yayınlaması pek iyi bir fikir gibi gelmedi bana. Maçın karşısında işi zor...
5 aday var. Murat,Aziz,Asena,Barış,Elanur. Tahminleri alalım :A
Birleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.
Aziz ve Barış arasında olur gibi. Son kararım Asena :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Birleşme öncesi son elememi değil mi değişebilir.
Aziz ve Barış arasında olur gibi. Son kararım Asena :A
Birleşmenin tam öncesinde bir eleme daha olacak diyordu sanırım. O zaman bir eleme daha olacak gibi duruyor :A

Aziz ve Barış arasında Asena'da karar kılmak da iyiymiş :A

• Güldürdün
Birleşmenin tam öncesinde bir eleme daha olacak diyordu sanırım. O zaman bir eleme daha olacak gibi duruyor :A

Aziz ve Barış arasında Asena'da karar kılmak da iyiymiş :A
Hakim değilim hiç ondandır :A daha takım oyunu devam edecekse Asena hanım durmaya devam eder, Acun 2 kadınla tek olsun istemez.
Aziz ve Barış en zayıfları, Asena ise en sevilmeyen yarışmacı izlenimi verdi bana, ondandır.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Hakim değilim hiç ondandır :A daha takım oyunu devam edecekse Asena hanım durmaya devam eder, Acun 2 kadınla tek olsun istemez.
Aziz ve Barış en zayıfları, Asena ise en sevilmeyen yarışmacı izlenimi verdi bana, ondandır.
Takımlar değişecek zaten. 2 kişiyle devam etmez gönüllüler :A Aziz ve Barış performans olarak zayıflar ama biri kaos machine olmasından ötürü diğeri de engeli sebebiyle yüksek oy potansiyelli isimler. Asena en sevilmeyen kişi bu arada evet o konuda haklısın. Nisa reisimin arkadaşı olarak yarışmaya +1 başlamıştı ama sanmıyorum ki bu kadını seven bir tane Nisa'cı olsun :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Kafası çalışmıyor... Azar azarda olsa poça, simit alacaklardı... Bekleyip duruyorlar sonra ağlıyorlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan