TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

ana kadro ünlüler berbat ötesi resmen bir taraf nuhun gemisi gibi keyif vermiyor şubattan sonra izlemeyi düşünüyorum ilk hafta eziyet çektim ve seçkin varken ümitin gitmeside nedir koskoca ümit erdim seçkin piriler gibi birinden daha mı az oy aldı şimdi kimse bana bunu inandıramaz..
Kalbin temizmiş. :A

Ertuğ bu şekilde elenirse yazık olur. Adam gelir gelmez performansıyla fark yarattı ama Zeynep'in şaşkınlığından dolayı bir anda aday olarak buldu kendini. Normalde pek fazla kendini gösteremediği için oy alması çok zor bir isim yedekten de geldiği için ama bu durumdan dolayı belli bir miktar oy alıp kurtarabilir kendini.

Bir de bu seneki yeni kuralla birlikte yarın Yusuf'u yenip adaylıktan çıkma durumu da var Ertuğ'un. Yarın kazanırsa kendi kendini de kurtarabilir iş sms'e kalmadan :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Ertuğ bu şekilde elenirse yazık olur. Adam gelir gelmez performansıyla fark yarattı ama Zeynep'in şaşkınlığından dolayı bir anda aday olarak buldu kendini. Normalde pek fazla kendini gösteremediği için oy alması çok zor bir isim yedekten de geldiği için ama bu durumdan dolayı belli bir miktar oy alıp kurtarabilir kendini.

Bir de bu seneki yeni kuralla birlikte yarın Yusuf'u yenip adaylıktan çıkma durumu da var Ertuğ'un. Yarın kazanırsa kendi kendini de kurtarabilir iş sms'e kalmadan :D
Ertuğ'a çok haksızlık oldu. Zeynep acemice davrandı resmen. Yusuf'u yenemese bile yeni kuralla elenmez bence Ertuğ. Bölümü tamamlayayım tam olarak, yazacağım bölüme yorumumu. :D

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Kadınların arasında ki diyologlarda çok sıkıldım.. Pekte birşey anlamadım açıkçası.. Ada dışını, ada da bırakmaları lazımdı ama öyle olmayacağı belli.
Ünlüler gerçekten çok kötüler.. Biraz kıpranır gibi oldular ama netice yok...
Zeynebin bir anlık safozluğu ellerindeki kuvvetli bir adamdan olmalarına neden olabilir, yeni kural ile kurtulur belki.
Ünlülere bakan bir sempati terazim olsada karşı tarafta Kardelen gerçekten çok başarılı bir kadın, yeni Nagihan olabilir.

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Ertuğ'a çok haksızlık oldu. Zeynep acemice davrandı resmen. Yusuf'u yenemese bile yeni kuralla elenmez bence Ertuğ. Bölümü tamamlayayım tam olarak, yazacağım bölüme yorumumu. :D
Yusuf'u yenemezse adaylığı devam edecek ama. O zaman işi sms'e kalır.

Kadınların arasında ki diyologlarda çok sıkıldım.. Pekte birşey anlamadım açıkçası.. Ada dışını, ada da bırakmaları lazımdı ama öyle olmayacağı belli.
Zeynebin bir anlık safozluğu ellerindeki kuvvetli bir adamdan olmalarına neden olabilir, yeni kural ile kurtulur belki.
Ünlülere bakan bir sempati terazim olsada karşı tarafta Kardelen gerçekten çok başarılı bir kadın, yeni Nagihan olabilir.
Asla Nagihan'ım kadar kimse olamaz. O üç sene geldi ve üç senede performans da 1. idi. :bhr: Kardelen iyi performansı Allah var. Ama Nagi'm kadar sempatik değil. :D Net. :D

Kadınların tartışması benim de hiç ilgimi çekmedi ya. Ne anlatıyorlar hiçbir şey anlamadım :A

İlk açıklanan kadrolara bakınca ünlülerin zayıf olduğu belliydi zaten de yedeklerden iyi yarışmacıları hemen ünlülere attı Acun. Bir de en zayıf halkalar da gitti Seçkin ile Berdan. O yüzden biraz daha dengelendi gibi durum. Zaten şu son iki günde best of'a kalıp son puanla kaybettiler.

Ben de bu arada ünlülere daha yakın hissediyorum. Dipten başlayıp adım adım zirveye çıkacak takımım hissediyorum güzel günler yakında :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Ben de öyle demek istedim. :D Ertuğ gitmez hemen bence. All Star'lar gelecek deniyor. Doğru mu sizce? @The_Erinch
Doğru değil bence. Zaten bugün Acun'un konseyde bahsettikleri de doğru olmadığını doğruluyor gibi. Yedekler şu anda orada telefonsuz bir şekilde bekliyor diyor. Bu bahsedilen isimlerin hepsi Türkiye'den storyler atmaya devam ediyor hala :A

Doğru değil bence. Zaten bugün Acun'un konseyde bahsettikleri de doğru olmadığını doğruluyor gibi. Yedekler şu anda orada telefonsuz bir şekilde bekliyor diyor. Bu bahsedilen isimlerin hepsi Türkiye'den storyler atmaya devam ediyor hala :A
Bence de doğru değil gibi ama çok düşerse reytingleri, getirir onları. :D

Aziz çok uğraşıyor ama yarışma başladığından beri gönüllüler daha 1 oyun bile kaybetmedi. Bu şartlarda kaos çıkarmak çok zor maalesef orada :A
İzlesem kesin yine Ünlüleri tutardım ve kızardım her seferinde, iyi ki bakmıyorum.
Dengelenip sayıları azalınca haber edersin :A

Berdan abim gitmiş, iyice programı izleme hevesim kaçtı @xemrexxx

Evet bir değişiklik yapıp günümde izledim ama bazı sahneleri kaçırdım. Bakacağım onlarada :A
------

Adam yarışmaya bile katılmış. Amca demek istemedim bundan dolayı :A
Sayende @Aserat ile iletişim problemini düzelttik.Bundan böyle seni de etiket listesine eklerim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi