cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,332
- Puanı
- 1,060
Bakalım göreceğizPazar günleri alır diye düşünüyorum.
Bakalım göreceğizPazar günleri alır diye düşünüyorum.
2. TANITIMPazar günleri alır diye düşünüyorum.
BÖLÜMÜ BİTİRİNCE BAKARSIN - YENİ BÖLÜM TANITIMIBende şimdi izlemeye başladım.
Nasıl gidiyor yarışma? Kaos var mı?Seçkin'in ip engelinden geçişi o efsane görüntüyü hatırlattı
Bugün seyretmedim.Nasıl gidiyor yarışma? Kaos var mı?
Bakalım bir gün tekrardan izleyecek miyimBugün seyretmedim.
Bana ait olanlari eş geçmedin.Bakalım bir gün tekrardan izleyecek miyim
Ben yavaştan kaçayım. Umarım bildirimler kaçırmamışımdır
Es geçme yok bende, gözden kaçma olabilir 50’ye yakın bildirim vardı. Gecenin köründe foruma girersem kaçırmak mümkünBana ait olanlari eş geçmedin?
Güveniyorum gözüm arkada kalmaz.Sen patates @Sherlock gibi değilsin.Es geçme yok bende, gözden kaçma olabilir 50’ye yakın bildirim vardı. Gecenin köründe foruma girersem kaçırmak mümkün
Bugün bakamadıysam yarın telafi olur
Ben diğer gün muhakkak eskilere geri dönüyorum en azından %2 sadece es geçiliyordurGüveniyorum gözüm arkada kalmaz.Sen patates @Sherlock gibi değilsin.
İddia büyük. Bakalım doğru mu?Bende şimdi izlemeye başladım.
İnşallah doğrudur. Eğer Damla gelirse favorim olur fakat çok inandırıcı gelmiyor nedense bana. Üç isim de hala aktif bir şekilde Instagram kullanıyor şimdiye kadar telefonlarını almaları gerekmiyor muydu
Reytingler hiç Acun'un umduğu gibi değil. Çözümü ne olur sence? Bölümler olaylı olduğu halde reytingler böyle.İnşallah doğrudur. Eğer Damla gelirse favorim olur fakat çok inandırıcı gelmiyor nedense bana. Üç isim de hala aktif bir şekilde Instagram kullanıyor şimdiye kadar telefonlarını almaları gerekmiyor muydu
Çok doğru. Bakalım beklenen artış olacak mı? @Hazemana kadro ünlüler berbat ötesi resmen bir taraf nuhun gemisi gibi keyif vermiyor şubattan sonra izlemeyi düşünüyorum ilk hafta eziyet çektim ve seçkin varken ümitin gitmeside nedir koskoca ümit erdim seçkin piriler gibi birinden daha mı az oy aldı şimdi kimse bana bunu inandıramaz..
Aziz çok uğraşıyor ama yarışma başladığından beri gönüllüler daha 1 oyun bile kaybetmedi. Bu şartlarda kaos çıkarmak çok zor maalesef oradaNasıl gidiyor yarışma? Kaos var mı?