TV8 Survivor 2023 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Birinci belli ikinci kim? :A
Kronlarım sms’e feda olsun. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez :A
Maalesef TL dışı hiçbir para birimini kabul etmiyoruz. :A Taş çatlasa Almanya'dan gönderilen Euroları kabul edebiliriz. :A Zaten fark etmez, seyirciler senin İsveç ajanı olduğunu anlayınca ilk haftadan şutlarlar seni. :A

Reyting getirim yüksek olur. :A
@sokak sanati 'nın kurduğu tezgah sonucu ilk haftadan elendiğini şimdiden görebiliyorum. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Naçizane görüşlerimden yola çıkarak oluşturduğum Fav10 takımım: @Tolstoyevski @MEnes @Sherlock @MasacRE @bazinga @Dosi @Maskeli Fedai @sokak sanati @denizz19

Not: Objektif ve kişisel bir değerlendirme sonucu ortaya çıkartmış olduğum takım bu şekilde. 🤗🤗
Bu kadro Survivor'a katılırsa olacaklar :A
128e532af1406c0d07140dd9b664cc43.jpg

------

Hikmet'in paylasimi olmustu sanki :A ayrica Acun her tusa basar ne yapip ne eder eskileri getirir :A
Önceki sayfada paylaşılmış öyle bir şey ama yarışmacı olarak gideceği ne belli :A

Maalesef TL dışı hiçbir para birimini kabul etmiyoruz. :A Taş çatlasa Almanya'dan gönderilen Euroları kabul edebiliriz. :A Zaten fark etmez, seyirciler senin İsveç ajanı olduğunu anlayınca ilk haftadan şutlarlar seni. :A

@sokak sanati 'nın kurduğu tezgah sonucu ilk haftadan elendiğini şimdiden görebiliyorum. :A
Emin misin şu an ben burdayım yalnız o nerede göremiyorum. :A