cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,333
- Puanı
- 1,060
Kardelen/Sahra
Evet. Ertuğ eğer eleme potasına kalırsa halktan büyük destek alır diye düşünüyorum.Evet olabilir. Dün izledin mi? 😂
Zeynep dün nasıl o hatayı yaptı halen şok tayim.Evet. Ertuğ eğer eleme potasına kalırsa halktan büyük destek alır diye düşünüyorum.
Survivor hiç izlememiş belli ki öncesinde veya Acun Ilıcalı kuralları anlatırken dinlemedi.Zeynep dün nasıl o hayatı yaptı halen şok tayim.
Hic izlememiş gibi sence?😂Survivor hiç izlememiş belli ki öncesinde veya Acun Ilıcalı kuralları anlatırken dinlemedi.
Ben de ünlüleri tutuyorum bu sene. Kendimi oraya daha yakın hissettim. Bugün ilk galibiyetimizi de almışız tam da benim izlemediğim bölümdeİzlesem kesin yine Ünlüleri tutardım ve kızardım her seferinde, iyi ki bakmıyorum.
Dengelenip sayıları azalınca haber edersin
Berdan abim gitmiş, iyice programı izleme hevesim kaçtı @xemrexxx
Sürekli kaybeden ünlüleri tutman şaşırttıBen de ünlüleri tutuyorum bu sene. Kendimi oraya daha yakın hissettim. Bugün ilk galibiyetimizi de almışız tam da benim izlemediğim bölümde
Daha kolay kolay sayılar azalmaz ya. Yeni yedekler yolda
O durumlar değişir ya. Şimdilik kaybettiler ama dün kazanmışız zaten gerisi de gelecek elbetSürekli kaybeden ünlüleri tutman şaşırttı
Survivor yorumları pek iç açıcı değil. Pandeminin patlak verdiği dönemde de çok düşük gidip diziler falan ara verince iyi izlenmişti.
Senin Nisa bu seneki reytinglerin sebebi
Fatih gereksiz yükseliyor bazen. Şampiyon olamayacağı çok belli. @MasacREEvet. Ertuğ eğer eleme potasına kalırsa halktan büyük destek alır diye düşünüyorum.
Fatih birkaç hafta içinde elenir gider ya ne şampiyonluğuFatih gereksiz yükseliyor bazen. Şampiyon olamayacağı çok belli. @MasacRE
Aynen öyle.Fatih birkaç hafta içinde elenir gider ya ne şampiyonluğu
Favorin kim veya kimler? Kafan ayık mı?Fatih birkaç hafta içinde elenir gider ya ne şampiyonluğu
Senin favorin kim?Favorin kim veya kimler? Kafan ayık mı?
Daha erken bunlar içinFavorin kim veya kimler? Kafan ayık mı?
Barış'ım için izliyorum en çok internetten. Yoksa işim olmaz. Önceden de (3 sezon) NAGİ'm içindi.Daha erken bunlar için
SeyretmiyorumSenin favorin kim?
İfadesiz geçtin. Daha sezon yeni başladı, ısınma turları diyorsun.Daha erken bunlar için