Hazem
Favori Üye
2/1 yaptı Ela.Bugün nasıldı performansı? Bölümü izlemeye yeni başladım internetten.
------
Kürşat Survivor'a yakışan bir isim bence. Eğer elenmezse ilerde renk katar yarışmaya.
2/1 yaptı Ela.Bugün nasıldı performansı? Bölümü izlemeye yeni başladım internetten.
Kürşat Survivor'a yakışan bir isim bence. Eğer elenmezse ilerde renk katar yarışmaya.
@HazemÖzgür, bir kadına sus sus dedi oyun sırasında. Sonradan heyecandan yaptım dedi. Umarım doğrudur bu. @Hazem Sizce? Ben 30 sene bu işle uğraştım antrenorüm ben dedi.
Elanur ortaya attığı iddia hakkında düşünceniz? Özgür sözde kızları yazalım hep demiş önceden.
Aziz kendini çok ön plana atıyor, bu kötü duruyor, samimiyetsiz bence o sizce? @MasacRE @Dosi
Özgür'ün orada kötü bir niyeti yoktu. Eğer 5-6 sene öncesinin Survivor'ını izliyor olsaydık bu konu tartışılmazdı bile fakat şimdi artık herkes o kadar ön planda olmak istiyor ki bu şekilde bazı konuları fazla abartıyorlar.
Azîz hakkında düşüncen?Özgür'ün orada kötü bir niyeti yoktu. Eğer 5-6 sene öncesinin Survivor'ını izliyor olsaydık bu konu tartışılmazdı bile fakat şimdi artık herkes o kadar ön planda olmak istiyor ki bu şekilde bazı konuları fazla abartıyorlar.
Semih Öztürk vol. 2 resmen. Erken elenmez ama bu şekilde halkın antipatisini toplar.Azîz hakkında düşüncen?
Aynen öyle aynı Semih'in hareketleri. Barış ve Cansu performans 1. Si oldular barış için çok sevindim. Sen?Semih Öztürk vol. 2 resmen. Erken elenmez ama bu şekilde halkın antipatisini toplar.
İstediği kadar kaçırsın - kaçırmasın veya sen istediğin kadar inan - inanma... Ben bu programı ASLA ve ASLA oturup 10 saniye bile izlemem... Bunda da aşşırı ciddiyim...
Özgür sakallı olan yaşlı adam mı? İlk bölümde onun için bende öyle bir yorum yazmıştımÖzgür bana bozuk u anımsattı.
Sanki dizilerini filmlerini TV’de izliyorsun. Peki öyle diyorsan öyledir…İstediği kadar kaçırsın - kaçırmasın veya sen istediğin kadar inan - inanma... Ben bu programı ASLA ve ASLA oturup 10 saniye bile izlemem... Bunda da aşşırı ciddiyim...Ki zaten bizim evde TV'de de açılmaz bu program tahmin edersin ki...@MasacRE
Gönüllülerde Aziz denen herif olduğu sürece her daim olaylar yaşamaya mahkumlarYine mi yenildiler?fragmanda gönüllüler olaylı konsey gösterdiklerinde kazandıklarını düşündüm
Bu iki mesaj karşısında tüylerim ürperdi gerçekten... Ben bu iğrenç programı 10 saniye bile oturup izlemem...
Gördüm de reaksiyon bırakmayı unutmuşum
O Aziz ilk gün benimde dikkatimi çekmiştiGönüllülerde Aziz denen herif olduğu sürece her daim olaylar yaşamaya mahkumlarAcun abim nokta atışı bir seçim yapmış. Ortalığı çok fena karıştırır o adam
------
Gördüm de reaksiyon bırakmayı unutmuşumKesinlikle inandırıcılıktan çok uzak sözler bunlar Dosi hanım. Kendisi bir Survivor fanatiğidir. İzlerken o kadar kendini kaptırıyor ki biz yoldaşlarına bile dönüş yapamıyor o sırada... @Sherlock
Evet yaşlı sakalları uzun olan.Özgür sakallı olan yaşlı adam mı? İlk bölümde onun için bende öyle bir yorum yazmıştım
------
Sanki dizilerini filmlerini TV’de izliyorsun. Peki öyle diyorsan öyledir…
@12.AdamÖzgür, bir kadına sus sus dedi oyun sırasında. Sonradan heyecandan yaptım dedi. Umarım doğrudur bu. @Hazem Sizce? Ben 30 sene bu işle uğraştım antrenorüm ben dedi.
Elanur ortaya attığı iddia hakkında düşünceniz? Özgür sözde kızları yazalım hep demiş önceden.
Aziz kendini çok ön plana atıyor, bu kötü duruyor, samimiyetsiz bence o sizce? @MasacRE @Dosi
Ne fark eder, sonuç olarak Çöpvivor'a olan nefretimi açıkça belirtmiş bulunuyorum şuan... Bunları söylerken gidip gizli gizli izleyecek halim yok ya...Özgür sakallı olan yaşlı adam mı? İlk bölümde onun için bende öyle bir yorum yazmıştım
------
Sanki dizilerini filmlerini TV’de izliyorsun. Peki öyle diyorsan öyledir…
Sen nasıl iftiracı iğrenç bir insan oldun böyle... Leş herif seni...Gönüllülerde Aziz denen herif olduğu sürece her daim olaylar yaşamaya mahkumlarAcun abim nokta atışı bir seçim yapmış. Ortalığı çok fena karıştırır o adam
------
Gördüm de reaksiyon bırakmayı unutmuşumKesinlikle inandırıcılıktan çok uzak sözler bunlar Dosi hanım. Kendisi bir Survivor fanatiğidir. İzlerken o kadar kendini kaptırıyor ki biz yoldaşlarına bile dönüş yapamıyor o sırada... @Sherlock
Biz böyle burada laf atıp gizli izleyen ve benle forum dışı yorumlayan çok kişi gördükNe fark eder, sonuç olarak Çöpvivor'a olan nefretimi açıkça belirtmiş bulunuyorum şuan... Bunları söylerken gidip gizli gizli izleyecek halim yok ya...
------
Sen nasıl iftiracı iğrenç bir insan oldun böyle... Leş herif seni...
Canım yoldaşımın bana ettiği bu hakaretler karşısında paramparçayım... @Maskeli Fedai @Sherlock @DosiNe fark eder, sonuç olarak Çöpvivor'a olan nefretimi açıkça belirtmiş bulunuyorum şuan... Bunları söylerken gidip gizli gizli izleyecek halim yok ya...
------
Sen nasıl iftiracı iğrenç bir insan oldun böyle... Leş herif seni...
Ama benim o dediklerinden olmayacağımı biliyor olman gerekiyor, beni o kadar tanıyorsun...Biz böyle burada laf atıp gizli izleyen ve benle forum dışı yorumlayan çok kişi gördük
Yani bunları söylemen bir şey ifade etmiyor
Daha fazla ağlayabilirsin Leşku... @Sherlock @Maskeli FedaiCanım yoldaşımın bana ettiği bu hakaretler karşısında paramparçayım... @Maskeli Fedai @Sherlock @Dosi
Sen l& m 4.sezon ilk bölümünü seyrettin mi?Ama benim o dediklerinden olmayacağımı biliyor olman gerekiyor, beni o kadar tanıyorsun...
------
Daha fazla ağlayabilirsin Leşku... @Sherlock @Maskeli Fedai
Daha da durmam burada... @SherlockAma benim o dediklerinden olmayacağımı biliyor olman gerekiyor, beni o kadar tanıyorsun...
------
Daha fazla ağlayabilirsin Leşku... @Sherlock @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?