Ogesu gerçekten palmiye çıktıOgeday Atakan yazmış. Reisim ilk aday...
------
Reisim ne kadar tatlı çıkmış fotoda![]()
Ogesu gerçekten palmiye çıktıOgeday Atakan yazmış. Reisim ilk aday...
------
Reisim ne kadar tatlı çıkmış fotoda![]()
Yem için yazacak isim olmayınca ortalık karıştı. Acun da fırsatı bulunca hemen deşti durumuOgesu gerçekten palmiye çıktı![]()
Nisa yalakoyu yee benceYem için yazacak isim olmayınca ortalık karıştı. Acun da fırsatı bulunca hemen deşti durumu![]()
Berkan'ı yeriz yemesine de ben Ayşe'yi şutlamak istiyorum artık yaNisa yalakoyu yee bence
Neyse pota tehlikemiz azaldı şampiyon desteğiyle bundan da çıkarız
Ayşe ve Hikmet ilk 2 aday son aday dokunulmaz olana bakar bence bu hafta ogesu oynamazsa Atakan'dan istatistik kazarak 1.olabilir batuşBerkan'ı yeriz yemesine de ben Ayşe'yi şutlamak istiyorum artık ya
Diğer iki oyunu kazanırsak girer potaya ancak Batu![]()
Anlık durumlar değişir her zaman
Nagihan %80 şu an bilmem farkında mısın. Nasıl geçmeyi planlıyorsun %80 ile oynayan kadınıAyşe ve Hikmet ilk 2 aday son aday dokunulmaz olana bakar bence bu hafta ogesu oynamazsa Atakan'dan istatistik kazarak 1.olabilir batuş
Aaaaa ogesu atakan aşık iması yapıyor extra masası '😱
Nisa fanları kincidir, unutmazlar Ogesu'nun bugün yaptığı hainliği.Anlık durumlar değişir her zamanNisa elenirken Ogeday'ın yanağına bir buse kondurdu mu bütün oylar Ogeday'a yağar
![]()
Unuturlar unuturlar orada desteklenecek başka birisi yok çünküNisa fanları kincidir, unutmazlar Ogesu'nun bugün yaptığı hainliği.![]()
Nisa 2-3 sayı alsın artık nagidenAnlık durumlar değişir her zamanNisa elenirken Ogeday'ın yanağına bir buse kondurdu mu bütün oylar Ogeday'a yağar
------
Nagihan %80 şu an bilmem farkında mısın. Nasıl geçmeyi planlıyorsun %80 ile oynayan kadını
Extra masası kafayı yemiş![]()
Hem sosyal medya, hem Extra masası Ogeday'ı fena gömüyorlar.Unuturlar unuturlar orada desteklenecek başka birisi yok çünkü![]()
Sayın Gs'li dostum şu Palmiye'yi nasıl desteklersin
ÇoooktanPalmiye bu gece şampiyonluğa veda etmiştir diyebilir miyiz![]()
Yemişim karakteri ya efendilik yarışması mı orasıPerformans haricinde hiçbir konuda şampiyonluğu hak etmiyor bana göre Nagihan. Umarım yine şampiyon olamaz
------
Anadolu çocuğu ama karakter sıfır. Böyle anadolu çocuğu destekleyeceğime zengin bebesi dediğin düzgün karakterli insanları desteklemeyi tercih ederim Hainli Fedai
------
Abla şu @Maskeli Fedai yi oklavanla bir dövsene ya. Bir insan neden ayı destekler ki, hiç olacak şey değil![]()
Telefon azizliği
Şu sinsi Palmiye'nin nesini destekliyorlarsa