TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Berkan'ı yeriz yemesine de ben Ayşe'yi şutlamak istiyorum artık ya :A

Diğer iki oyunu kazanırsak girer potaya ancak Batu :A
Ayşe ve Hikmet ilk 2 aday son aday dokunulmaz olana bakar bence bu hafta ogesu oynamazsa Atakan'dan istatistik kazarak 1.olabilir batuş :A

Aaaaa ogesu atakan aşık iması yapıyor extra masası '😱

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Nisa fanları anlık Ogeday'ı bombalıyor. :A Sen birde Sms bekliyorsun Nisa fanlarindan. :A @MasacRE
Anlık durumlar değişir her zaman :A Nisa elenirken Ogeday'ın yanağına bir buse kondurdu mu bütün oylar Ogeday'a yağar :A
------

Ayşe ve Hikmet ilk 2 aday son aday dokunulmaz olana bakar bence bu hafta ogesu oynamazsa Atakan'dan istatistik kazarak 1.olabilir batuş :A

Aaaaa ogesu atakan aşık iması yapıyor extra masası '😱
Nagihan %80 şu an bilmem farkında mısın. Nasıl geçmeyi planlıyorsun %80 ile oynayan kadını :A

Extra masası kafayı yemiş :A

Anlık durumlar değişir her zaman :A Nisa elenirken Ogeday'ın yanağına bir buse kondurdu mu bütün oylar Ogeday'a yağar :A
------

Nagihan %80 şu an bilmem farkında mısın. Nasıl geçmeyi planlıyorsun %80 ile oynayan kadını :A

Extra masası kafayı yemiş :A
Nisa 2-3 sayı alsın artık nagiden :F

Yakışıyorlar :A :A @Maskeli Fedai

Ogedayın sakatlığı da yalan diyolla 😱

Performans haricinde hiçbir konuda şampiyonluğu hak etmiyor bana göre Nagihan. Umarım yine şampiyon olamaz :A
------

Anadolu çocuğu ama karakter sıfır. Böyle anadolu çocuğu destekleyeceğime zengin bebesi dediğin düzgün karakterli insanları desteklemeyi tercih ederim Hainli Fedai :A
------

Abla şu @Maskeli Fedai yi oklavanla bir dövsene ya. Bir insan neden ayı destekler ki, hiç olacak şey değil :A
Yemişim karakteri ya efendilik yarışması mı orası :A
------

Bugün kötüydük ama ayın toparlar buralardan.. @MasacRE @xemrexxx