TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Son düzenleme:
Nisa 2-3 sayı alsın artık nagiden :F

Yakışıyorlar :A :A @Maskeli Fedai

Ogedayın sakatlığı da yalan diyolla 😱

Ogeday'ın sakatlığı kolpa kesinlikle benden iyi koşuyor sonra sakatım diyor :A @MasacRE @Sherlock @xemrexxx

Hem sosyal medya, hem Extra masası Ogeday'ı fena gömüyorlar. :A
Diğer konularda isteyen istediği eleştiriyi yapar da Ogeday'ın sakatlığı yalan diyen de o masada oturup yorum yapmasın bir zahmet :) Neyse ki Acun abim olaya el atmış da bir güzel fırçalamış o rezil adamı :A Ogeday'ın sakatlığı soru işaretiymiş. Bence senin bu saatten sonra o masada oturup yorum yapman soru işareti artık :)

------

Berkan gider. Ogeday elenmez boşuna hayal kurmayın hiç :A

Diğer konularda isteyen istediği eleştiriyi yapar da Ogeday'ın sakatlığı yalan diyen de o masada oturup yorum yapmasın bir zahmet :) Neyse ki Acun abim olaya el atmış da bir güzel fırçalamış o rezil adamı :A Ogeday'ın sakatlığı soru işaretiymiş. Bence senin bu saatten sonra o masada oturup yorum yapman soru işareti artık :)

------

Taraflı macun. Ss

• İlginç
Reactions: MasacRE

------

Furkan çok mantıklı yorum yapmış bence haklı sakatım diyen nasıl üst üste oyuna çıkıyor:D

• Olmamış
Reactions: MasacRE
Furkan çok mantıklı yorum yapmış bence haklı sakatım diyen nasıl üst üste oyuna çıkıyor:D
Sizin desteklediğiniz yarışmacılar oyunlardan kaçıyor diye herkes öyle yapacak diye bir şey yok Ogeday sakat haliyle oynamayı seçti ve dokunulmaz olmaya başardı bu da onun ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu gösteriyor

Forum İstatistikleri

Konular
176,360
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06