Dede haklıTelefon azizliği
------
Şu sinsi Palmiye'nin nesini destekliyorlarsa![]()
Dede haklıTelefon azizliği
------
Şu sinsi Palmiye'nin nesini destekliyorlarsa![]()
Sanmam ogesu gider
Niso mu gider diyorsun, Ogesu mu anlamadımSanmam ogesu giderAyşe potaya girmezse
Ogesu be 😱Niso mu gider diyorsun, Ogesu mu anlamadım![]()
Ee tamam işte Nisa reyis eler hain Ogesu'yu.
Bu durumda @MasacRE de @Maskeli Fedai ile birlikte ayucuğu destekler döne döne bir hal OldularEe tamam işte Nisa reyis eler hain Ogesu'yu.![]()
Şu yarışmada ayucuğu seven tek kişi batuş yakında @Maskeli Fedai ile de ittifak yapabilirim
Diğer konularda isteyen istediği eleştiriyi yapar da Ogeday'ın sakatlığı yalan diyen de o masada oturup yorum yapmasın bir zahmetHem sosyal medya, hem Extra masası Ogeday'ı fena gömüyorlar.![]()
Berkan gider. Ogeday elenmez boşuna hayal kurmayın hiç
Taraflı macun. SsDiğer konularda isteyen istediği eleştiriyi yapar da Ogeday'ın sakatlığı yalan diyen de o masada oturup yorum yapmasın bir zahmetNeyse ki Acun abim olaya el atmış da bir güzel fırçalamış o rezil adamı
Ogeday'ın sakatlığı soru işaretiymiş. Bence senin bu saatten sonra o masada oturup yorum yapman soru işareti artık
------
Berkan gider. Ogeday elenmez boşuna hayal kurmayın hiç![]()
senin desteklediğin kişi kim ona göre şey yapcam adsgfafasd
Bunu nasıl bilmezsin. 😱 Nagi Queen tabii ki.senin desteklediğin kişi kim ona göre şey yapcam adsgfafasd
Anıl berk destekleyen tip var sende ondanBunu nasıl bilmezsin. 😱 Nagi Queen tabii ki.![]()
Sezon başında Atakan ve Nagihan'ı destekliyordum ama Atakan bence çok yanlış yaptı bu sezon. O yüzden sadece Nagihan'ı destekliyorum.Anıl berk destekleyen tip var sende ondan![]()
![]()
Nagiyi ben de severim o yüzden söyleyecek bir şey yok sadece Ogedayı boş yere eleştiriyorsunuz murat özarı gibi oldunuz ne yapsa suçSezon başında Atakan ve Nagihan'ı destekliyordum ama Atakan bence çok yanlış yaptı bu sezon. O yüzden sadece Nagihan'ı destekliyorum.![]()
Diğer konularda isteyen istediği eleştiriyi yapar da Ogeday'ın sakatlığı yalan diyen de o masada oturup yorum yapmasın bir zahmetNeyse ki Acun abim olaya el atmış da bir güzel fırçalamış o rezil adamı
Ogeday'ın sakatlığı soru işaretiymiş. Bence senin bu saatten sonra o masada oturup yorum yapman soru işareti artık
------
Berkan gider. Ogeday elenmez boşuna hayal kurmayın hiç![]()
Sizin desteklediğiniz yarışmacılar oyunlardan kaçıyor diye herkes öyle yapacak diye bir şey yok Ogeday sakat haliyle oynamayı seçti ve dokunulmaz olmaya başardı bu da onun ne kadar iyi bir yarışmacı olduğunu gösteriyorFurkan çok mantıklı yorum yapmış bence haklı sakatım diyen nasıl üst üste oyuna çıkıyor![]()