TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

.

normal sartlarda Sude ama bir gönüllü erkegi kurban edilirse sasirmam:A
+1
Ayşe garanti gitmez, bugün Sema olayından kendine güzel hikaye çıkardı Sms öncesi. :A Bana da ya Sude gider, ya da Hikmet gibi geliyor. :D
+1

Yazmak istediğim şeyleri yazmışsınız, Berkandan 5/5 gelmeseydi onun da gitme riski yüksekti ama o performanstan sonra gitmez diye düşünüyorum Sude ve Hikmet arasında gidip geliyorum.

• Beğendim
Reactions: Cervantes and Dosi
Sude'nin annesi kızının elendiğini ifşaladı diyorlar. :A Hikmet bu potadan yırtsa bile bundan sonra gireceği ilk potada yolcu bence. :A @xdragxx
------

@Maskeli Fedai'ye Hikmet'i destekleme, Melek ablan seni oyar diyor. :A @xemrexxx
sayfalar hepsi analizimize hislerimize göre deyip durmus ama hepimiz zaten Sude gider deyip durduk :A
eh artik su 10a bitme olayi olur.
Hikmet daha elenmez merak etme :A Berkan'in, Sema'nin oylari Hikmetten fazla degildir

Sude elendi diyolla yazık oldu :(

Bencede
------

sayfalar hepsi analizimize hislerimize göre deyip durmus ama hepimiz zaten Sude gider deyip durduk :A
eh artik su 10a bitme olayi olur.
Hikmet daha elenmez merak etme :A Berkan'in, Sema'nin oylari Hikmetten fazla degildir

Bencede Hikmetin oyları onlardan fazladır Sema potaya girse kardeşi Seda gibi ilk potada gider Semaya kızan kızana :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and xemrexxx
LOSER kütüğü bile şampiyon yaptık daha napalım.. @MasacRE

Xain... Dikkatli ol... Biz racon kesmeyiz, kafa keseriz. :A @Maskeli Fedai
------

MİNNET DUY BİZE HAİN KÜTÜK, DAHA NE İSTİYORSUN... @MasacRE
Siz iki leş benim kanımı donduruyorsunuz...
------

Normalde Sude gider gibi duruyor ama bu sene sürpriz elemeler çok oldu :A