Bu hain kimi tutsa adadan gidiyor. En son Seda'ya sultanım diyordu, kadın çıktığı ilk potada elendi.
Bu hain kimi tutsa adadan gidiyor. En son Seda'ya sultanım diyordu, kadın çıktığı ilk potada elendi.
Greekler de olaya dahil olduBu hain kimi tutsa adadan gidiyor. En son Seda'ya sultanım diyordu, kadın çıktığı ilk potada elendi.@Maskeli Fedai
+1.
normal sartlarda Sude ama bir gönüllü erkegi kurban edilirse sasirmam![]()
+1Ayşe garanti gitmez, bugün Sema olayından kendine güzel hikaye çıkardı Sms öncesi.Bana da ya Sude gider, ya da Hikmet gibi geliyor.
![]()
Biri terk etmezse yarışmayı Sude bu potadan çıkamaz.
Hikmet gitmezzzzzz @Cervantes+1
+1
Yazmak istediğim şeyleri yazmışsınız, Berkandan 5/5 gelmeseydi onun da gitme riski yüksekti ama o performanstan sonra gitmez diye düşünüyorum Sude ve Hikmet arasında gidip geliyorum.
Sude'nin annesi kızının elendiğini ifşaladı diyorlar.Hikmet gitmezzzzzz @Cervantes![]()
@Maskeli Fedai'ye Hikmet'i destekleme, Melek ablan seni oyar diyor.
Cia teyzem haini öldürür umarımSude'nin annesi kızının elendiğini ifşaladı diyorlar.Hikmet bu potadan yırtsa bile bundan sonra gireceği ilk potada yolcu bence.
@xdragxx
------
@Maskeli Fedai'ye Hikmet'i destekleme, Melek ablan seni oyar diyor.@xemrexxx
Sude'nin annesi kızının elendiğini ifşaladı diyorlar.Hikmet bu potadan yırtsa bile bundan sonra gireceği ilk potada yolcu bence.
@xdragxx
------
Sude elendi diyolla yazık oldu
sayfalar hepsi analizimize hislerimize göre deyip durmus ama hepimiz zaten Sude gider deyip durdukSude'nin annesi kızının elendiğini ifşaladı diyorlar.Hikmet bu potadan yırtsa bile bundan sonra gireceği ilk potada yolcu bence.
@xdragxx
------
Sude elendi diyolla yazık oldu![]()
sayfalar hepsi analizimize hislerimize göre deyip durmus ama hepimiz zaten Sude gider deyip durduk
eh artik su 10a bitme olayi olur.
Hikmet daha elenmez merak etmeBerkan'in, Sema'nin oylari Hikmetten fazla degildir
İkizin mi buBencede
------
Bencede Hikmetin oyları onlardan fazladır Sema potaya girse kardeşi Seda gibi ilk potada gider Semaya kızan kızana![]()
LOSER kütüğü bile şampiyon yaptık daha napalım.. @MasacRE
Siz iki leş benim kanımı donduruyorsunuz...Xain... Dikkatli ol... Biz racon kesmeyiz, kafa keseriz.@Maskeli Fedai
------
MİNNET DUY BİZE HAİN KÜTÜK, DAHA NE İSTİYORSUN... @MasacRE
Normalde Sude gider gibi duruyor ama bu sene sürpriz elemeler çok oldu
Yazık oldu Sema ile Nagi arasında geçecek oyunlar diğerleri piyon gibi sude de gidinceHikmet dün akşam iyi sms toplamıştır... Biranda Atakan ve Ahalisi çullandılar 🤣🤣🤣🤣
Berkanda 5 de 5 çaktı..
Ayşede, Sema sayesinde Mağdur oldu.
Geriye Sude kaldı 😁😁😁😁
@dosimosi @MasacRE @Cervantes @xemrexxx
Hikmet dün akşam iyi sms toplamıştır... Biranda Atakan ve Ahalisi çullandılar 🤣🤣🤣🤣
Berkanda 5 de 5 çaktı..
Ayşede, Sema sayesinde Mağdur oldu.
Geriye Sude kaldı 😁😁😁😁
@dosimosi @MasacRE @Cervantes @xemrexxx
Naz mı yapıyon Anadolu erkeği hikmeteBence Hikmet oy toplamadı abi![]()