The_Erinch
Süper Favori Üye
Ay dur Nagi ablam 3 sayı kaybetti 😱 kıyamet günü 😱
Nisa'nın beklenmeyen performansı seninkilerin bile arasını açtı.@Maskeli Fedai yine saf değiştirip nisacı olmuştur![]()
Bu sefer kaybedecek bence nisoNisa'nın beklenmeyen performansı seninkilerin bile arasını açtı.![]()
Sema dün ortalığı ayağa kaldıran kendi değilmiş gibi bugün Batuhan ve Anıl'a sakin olun diyor.Bu sefer kaybedecek bence niso![]()
Buradan oyun dönerse çok gülerimSema dün ortalığı ayağa kaldıran kendi değilmiş gibi bugün Batuhan ve Anıl'a sakin olun diyor.
------
Nagi, Nisacıların nazarına geldi. 😕
Nagihan'ın tüm motivasyonu gitti, diğer sayıları da verir bu oyun. Eğer Nisa sayı verirse gider oyun.Buradan oyun dönerse çok gülerim![]()
Evrim in yerinde olmak isterdim destek için bile yerinden kalkmadan ödülü kazanacakResmen Nisa ödülü kendi kendine kazanacak, 3 kızı yenerek alırsa helal valla
Hadi inş.Nagihan'ın tüm motivasyonu gitti, diğer sayıları da verir bu oyun. Eğer Nisa sayı verirse gider oyun.
Geldim
Nisa 4'te 4, Nagihan 5'te 1...
Bu loser kadını daha ne kadar taşıyacaksın be reisim... @Sherlock @Maskeli Fedai @xemrexxx @dosimosi @The_Erinch
Nisa 4'te 4, Nagihan 5'te 1...
Bu loser kadını daha ne kadar taşıyacaksın be reisim... @Sherlock @Maskeli Fedai @xemrexxx @dosimosi @The_Erinch
------
Geldim![]()
Topunuz gelin…Reisim 5'te 5. Bir tane sakat, bir tane de loser kadını aldı sırtına taşıyor resmen. Fıtık olacak kız yakında...