Maskeli Fedai
Favori Üye
2022 bizim yılımız olur mu..Gs'miz de sayın Gs'li dostum ve ben gibi eskiye dönecek... Güzel günler göreceğiz güneşli günler... 😳😳😳😳😳
2022 bizim yılımız olur mu..Gs'miz de sayın Gs'li dostum ve ben gibi eskiye dönecek... Güzel günler göreceğiz güneşli günler... 😳😳😳😳😳
Evet, Mert'im.Mert in mi 😱 @Angelica
GERİ DÖNDÜK, BUNDAN SONRA HER YIL BİZİM...2022 bizim yılımız olur mu..
Eksiye düştünüz o zamanGERİ DÖNDÜK, BUNDAN SONRA HER YIL BİZİM...
AZDAN AZ, ÇOKTAN ÇOK GİDER...
LOSER kütüğü bile şampiyon yaptık daha napalım.. @MasacREGERİ DÖNDÜK, BUNDAN SONRA HER YIL BİZİM...
AZDAN AZ, ÇOKTAN ÇOK GİDER...
Xain... Dikkatli ol... Biz racon kesmeyiz, kafa keseriz.Eksiye düştünüz o zaman@MasacRE
MİNNET DUY BİZE HAİN KÜTÜK, DAHA NE İSTİYORSUN... @MasacRELOSER kütüğü bile şampiyon yaptık daha napalım.. @MasacRE
Kafam sağlamdırXain... Dikkatli ol... Biz racon kesmeyiz, kafa keseriz.@Maskeli Fedai
------
MİNNET DUY BİZE HAİN KÜTÜK, DAHA NE İSTİYORSUN... @MasacRE
KudurmuşHe Emre Merti sever![]()
BİR TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ.. LEŞ HERİF.. @MasacREXain... Dikkatli ol... Biz racon kesmeyiz, kafa keseriz.@Maskeli Fedai
------
MİNNET DUY BİZE HAİN KÜTÜK, DAHA NE İSTİYORSUN... @MasacRE
BİR TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİ.. LEŞ HERİF.. @MasacRE
normal sartlarda Sude ama bir gönüllü erkegi kurban edilirse sasirmam
Ayşe garanti gitmez, bugün Sema olayından kendine güzel hikaye çıkardı Sms öncesi..
normal sartlarda Sude ama bir gönüllü erkegi kurban edilirse sasirmam![]()
Berkan ya sa Hikmet gitsin gönüllüler çöksün.
normal sartlarda Sude ama bir gönüllü erkegi kurban edilirse sasirmam![]()
Sude gitsin, Sema ve Ayşe birbirini yesin.Berkan ya sa Hikmet gitsin gönüllüler çöksün![]()
Berkan ya sa Hikmet gitsin gönüllüler çöksün![]()
Ayı Hikmet bu potada birini yedi de bakalım kimSude gitsin, Sema ve Ayşe birbirini yesin.![]()