Maskeli Fedai
Favori Üye
Barışmak istiyorsan özel mesaj kutusunda sana atılan linke tıklarsın... @Sherlock
Rüyanızda..Haklısın sayın Gs'li dostum...
Barışmak istiyorsan özel mesaj kutusunda sana atılan linke tıklarsın... @Sherlock
Rüyanızda..Haklısın sayın Gs'li dostum...
Azdan az çoktan çok gider sayın Gs'li dostum... @Maskeli FedaiHaklısın sayın Gs'li dostum...
Mert'im bilgi almıştır.Sudenin adaylığı![]()
Yok ya Sude aday oldu bileYalnız bunlar yine Sude’yi koruma amaçlı başkasını yazma kararı almışlar gibi sjsjjsjjs
yok ya Barış içim demedim. Sude’yi alavare dalavere ile dokunulmaz yapmışlardı bir ara. Ondan dedim![]()
Sen sus lan...Rüyanızda..
Sayın Gs'li dostum benim be, bu ikili çok güçlü...Azdan az çoktan çok gider sayın Gs'li dostum... @Maskeli Fedai
Olmuyor zorlamayın.. İkinize gitmiyor.. @SherlockAzdan az çoktan çok gider sayın Gs'li dostum... @Maskeli Fedai
Özledin mi sayın Gs'li dostunu...Olmuyor zorlamayın.. İkinize gitmiyor.. @Sherlock
Sayın Gs'li dostumsuz yapamam..Özledin mi sayın Gs'li dostunu...
Azdan az, çoktan çok gider mi...Sayın Gs'li dostumsuz yapamam..
Gider ulan.. Biz Çakır ve Polat'ız.. @MasacREAzdan az, çoktan çok gider mi...
Sayın Gs'li dostum benim be... Biz eskiye, onlar deliye ulan...Gider ulan.. Biz Çakır ve Polat'ız.. @MasacRE
İşte bu be.. Utku gel lan birliğimize geri.. @MasacRESayın Gs'li dostum benim be... Biz eskiye, onlar deliye ulan...
Berkan kendi isteğiyle gitmek istiyor diyorlar. Sude yine ballı olursa şaşırmam@MasacRE
Canım yoldaşım benim be, pamuk gibi oldum. 😳😳😳😳😳İşte bu be.. Utku gel lan birliğimize geri.. @MasacRE
Ulan be GS'mizin winner olduğu, geleni geçeni yok ettiğimiz son güzel maç.. Ah be.. 😳😳
Gs'miz de sayın Gs'li dostum ve ben gibi eskiye dönecek... Güzel günler göreceğiz güneşli günler... 😳😳😳😳😳Ulan be GS'mizin winner olduğu, geleni geçeni yok ettiğimiz son güzel maç.. Ah be.. 😳😳