Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu adamı banlayıp salmak şart oldu artık... @Maskeli Fedai
Mükemmel tespitten sonra mükemmel bir fikir geldi Şerlok beyciğimden. Uçurun gitsin bu adamı Şerlok beyciğim. Benden sana tam destek...Yoooo yoooo ben olamam.. @Sherlock Bensiz bir hiçsiniz..
Kütük dostuna kıyamazsın.. @SherlockOgeday da bu ara iyice trolleşti
------
Mükemmel tespitten sonra mükemmel bir fikir geldi Şerlok beyciğimden. Uçurun gitsin bu adamı Şerlok beyciğim. Benden sana tam destek...
Son sözün, son duan ve ölmeden önceki son isteğin ne Hainli Fedai... @MEnes
Kürek takımı g.... g....
İyice yoldan çıktı bu herif... Benim bir şey yapmama gerek kalmadan kendi kendini banlatacak...Kürek takımı g.... g....
Bunu duymamış olayım.. @Sherlock
Koloni dağılmışBenim de sayın Gs'li dostum yok artık, sayın Gs'li dostum @MasacRE haklı...
İyice yoldan çıktı bu herif... Benim bir şey yapmama gerek kalmadan kendi kendini banlatacak...
Şikayet ettim rezil herifi. Gerekeni yaparsanız sevinirim Şerlok beyciğim...Bunu duymamış olayım.. @Sherlock
Senin de dilineŞikayet ettim rezil herifi. Gerekeni yaparsanız sevinirim Şerlok beyciğim...
Oha.. Kan dondurucu bir hareket.. Yapmamışsındır bunu.. @SherlockŞikayet ettim rezil herifi. Gerekeni yaparsanız sevinirim Şerlok beyciğim...
Babako sağlam döndü 🤺
Bu performansı yarın gösterse elenen winnerlığı derdik de oylamadan önce performansını yükseltmesi iyi olduBabako bu oyunun üstüne elenmez badem potaya girmeli strateji yapıp![]()
Sen bu işe karışma Xain...Koloni dağılmış![]()
Şikayetiniz büyük bir önemle inceleniyor Utku beyciğim...Şikayet ettim rezil herifi. Gerekeni yaparsanız sevinirim Şerlok beyciğim...
Görürüz olup olmadığını üstün çizilince...Sana da ihtiyacım yok hain.. @MasacRE