Ayı Hikmet'ten uzak dur hain kütük.. Yalako veya Sude gider umarım..Bu Anıl çok olmaya başladı artık...
------
Babako forma girmeye başladı iyice. Umarım elenmez. Hikmet elense iyi olur bu hafta ama Sude aday olursa Sude gidici gibi...
Berkan giderse gönüllüler dağılırAyı Hikmet'ten uzak dur hain kütük.. Yalako veya Sude gider umarım..
Kendini de satar bu
Bu adam iyice kan dondurucu bir insan oldu çıktı Utku beyciğim... @Maskeli FedaiSude sultanını da satmış 😱 @xemrexxx @Sherlock
Misyonunu çoktan doldurdu yallah evineBu adam iyice kan dondurucu bir insan oldu çıktı Utku beyciğim... @Maskeli Fedai
Anıl'ım ile Batuhan mı? 😱
Kendini de satar bu![]()
Bu adam iyice kan dondurucu bir insan oldu çıktı Utku beyciğim... @Maskeli Fedai
Ben bu kadar kolay insan satan birini ilk defa görüyorum hayatımda...Misyonunu çoktan doldurdu yallah evine![]()
EvetAnıl'ım ile Batuhan mı? 😱
Misyonunu çoktan doldurdu yallah evine![]()
Kendisi de misyonunu doldurdu, tekmeyi vuracağız ya dikkatleri başkasının üstüne çekmeye çalışıyor g**...Ben bu kadar kolay insan satan birini ilk defa görüyorum hayatımda...
Güzel, Ogeday'ın şampiyonluğu garantilendi demek... @MasacRE
Ben bu kadar kolay insan satan birini ilk defa görüyorum hayatımda...
------
Evet![]()
İnsan satmak çok güzel bir duygu.. Tavsiye ederim..Kendisi de misyonunu doldurdu, tekmeyi vuracağız ya dikkatleri başkasının üstüne çekmeye çalışıyor g**...
Ya... olur.. MasacREGüzel, Ogeday'ın şampiyonluğu garantilendi demek... @MasacRE
Tavsiyeni senden başlayarak uygulamaya koyacağız @Sherlock beyciğimle...İnsan satmak çok güzel bir duygu.. Tavsiye ederim..
------
Ya... olur.. MasacRE
Mükemmel bir tespit...Kendisi de misyonunu doldurdu, tekmeyi vuracağız ya dikkatleri başkasının üstüne çekmeye çalışıyor g**...
Bu adamı banlayıp salmak şart oldu artık... @Maskeli FedaiTavsiyeni senden başlayarak uygulamaya koyacağız @Sherlock beyciğimle...
------
Mükemmel bir tespit...