TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim ve Berna ikilisi ortalığı çok güzel karıştırır, o anları merakla bekliyoruz. :A

2 gün mü var çekimlerin arasında? 😱 Doğum gününde şov yaptığına eminim şampiyon. :Z

Parkuru sevdim, keyifli bir oyun olacak yine.

Ayşıl yürüye yürüye geldiği parkurda durumu eşitledi ama yine de kaybetti. :) Merve'den önce senin gitmen gerekiyor Ayşıl, üzgünüm.

Seda mors olacaktı... 5 saniye daha hızlı olabilseydi Ayşıl
------

Engellerden dolayı hızın hiçbir önemi yok parkurda.

Yarışmaya gelene kadar atış çalışmadın da adada mı çalışacaksın Berna? :A

Hadi Merve, parçala!
------
Şu şahsa oyun vermedin ya, helal olsun Merve. :Z

Aycan, Sema ve Adem büyük ihtimalle korona oldular. Nisa da korona olmuştu, 1 hafta sonra o yüzden geldi. Acun bilerek rahatsızlıkları var diye geçiştiriyor. Adada korona vakaları artabilir. Konuyla ilgili tek bir kelime bile etmiyorlar, sır gibi saklanıyor bilerek.

Aycan, Sema ve Adem büyük ihtimalle korona oldular. Nisa da korona olmuştu, 1 hafta sonra o yüzden geldi. Acun bilerek rahatsızlıkları var diye geçiştiriyor. Adada korona vakaları artabilir. Konuyla ilgili tek bir kelime bile etmiyorlar, sır gibi saklanıyor bilerek.
Instagram'da gördüm öyle bir gönderi ama doğru olduğunu zannetmiyorum ben. Ni**'nın şeyi açıklanmamıştı ama gelince o kendi açıklamıştı.

Instagram'da gördüm öyle bir gönderi ama doğru olduğunu zannetmiyorum ben. Ni**'nın şeyi açıklanmamıştı ama gelince o kendi açıklamıştı.
Nisa bir odada tek başına kaldım dedi. Çok zor bir durumdu dedi. Bu bence karantinada kaldığına işaret.
Instagramda okumadım ben, kendi düşüncem.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy