Onun için de zaman gerek. Tabi elenmezse.Sercanın sadece sakaldan oluştuğu sene teke tek hepsini yendiği forma gelmesi lazım
Basketbolcu değil mi oŞampiyonum o engellere rağmen şovunu yaptı be!
Evet bir zamanlar profesyonel basketbol oynadı.Basketbolcu değil mi o
Şu sayfadan bakıyorum.Nisa bomba gibi bir giriş yaptı. Sonradan gelip 4/3 yapmak çok zordur. Yakın zamanda Sude ve Seda'nın Nisa'yı kıskanacakları ortada.
Parviz elendiği zaman çok üzülmüştüm zamanında, iyi ki de geldi. Son 8'e rahat kalacağını düşünüyorum. Bu sene halk hakkını verecektir.
Yunus Emre sevidğim bir yarışmacı değil ama kesinlikle All Star'da olmayı hakediyor, renk katacaktır yarışmaya.
Ayşıl beklediğimi veremedi. Çok düzgün bir karakterde olduğu belli ama maalesef çok sayı verecektir Gönüllülere.
Merve Aydın - Nagihan tartışmasına da değinmek isterim. Merve Aydın'ı 2015 yılında en çok destekleyenlerden birisiydim ve hala da çok sevdiğim ve izlemek istediğim bir yarışmacı ama bugün haklı bulmadım kendisini. Nagihan 2018 yılını genel tabloda bütün yarışmacılardan daha yüksek bir yüzde ile bitirdi, Kıbrıs oyunlarında kadınları bırak erkekleri bile teker teker yendi, o yüzden Nagihan öyle dediği gibi sadece zayıf halkalar ile yapmadı o istatistiği.
------
@MasacRE Paylaştığın genel performans tablosuna nereden bakıyorsun?
Erken başlamış bugün. Maç izliyordum ben de geç açtım. Kızlarda özümüze dönüp fark yemişizHerkes ekran başına, yeni bölüm 7 dakika sonra başlıyor. @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Angelica @MasacRE @Sherlock
Bence çok da mantıksız değil böyle yapılması. Nasılsa o adadalar ve dış dünyadan izole durumdalar, birçoğu da sporcu. Hızlıca atlatıp geri dönüyorlardır, Nisa da bunun en büyük örneklerinden aslında.Aycan, Sema ve Adem büyük ihtimalle korona oldular. Nisa da korona olmuştu, 1 hafta sonra o yüzden geldi. Acun bilerek rahatsızlıkları var diye geçiştiriyor. Adada korona vakaları artabilir. Konuyla ilgili tek bir kelime bile etmiyorlar, sır gibi saklanıyor bilerek.
Berna rezalet ya Bugün kaybedersek hiç düşünülmeden gönderilmeli sürgüneAyşıl ablam %40 oran ile oynuyor Küçünsenmesin. Kıl payı yenilmiş Seda'ya. Onu da alsaydı harika olurdu
Ekli dosyayı görüntüle 114184
@The_Erinch @MasacRE