TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tam çerçeveletip duvara asmalık tablo :bhr:

En tepede Ogeday, Nisa ve Berkan 😍😍😍

En dipte Sercan, Evrim ve Berna 🤮🤮🤮

FJvEKroXoAA-hMf

• Harika
Reactions: 12.Adam
Mert sürgün adasına mı gitmiş @Dosi baltık denizinden yelken açmıştır mert i yanlız bırakmamak için :A @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Forumdash @dreamy
Gıcık kaptığım bir isim :A yarıştığı sezon kavgacı ve sevilmeyen olduğu için takılıyordum size :A
Bu sene nerdeyse hepsi gıcık geliyor :A
Elif, Gökhan ve Birsen sakin isimler ve onlar harici herkesin birbirine laf atma, huzur bozma ve kavgalarda kilit isim olma ihtimali çooook yüksek. Patlamaya hazır bomba.
Batuhan da iyi aslında ama onu kavgalara çekerler :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Bugün ile ilgili yorumum.

Merve Aydın yine rüzgar gibiydi. Bana mı öyle geliyor yoksa eskisi kadar hırslı değil mi? Eskiden parkuru uçururdu, Turabiden bile önde gelirdi. Acaba kendisi mi sakatlanmamak için hızını düşürüyor anlamadım. Gerçi hevesinin kırılması da normal. 2015'te parçaladı kendini ama emeğinin karşılığı verilmedi.

Acun güçlü olan ünlü kızlarını zayıflatmak için Ayşılı getirdi kesin. Nedense Acunun hep gönüllüleri desteklediğini düşünüyorum. Herhalde Fenerbahçenin rengi diye. :A

Mert sadece ego kasıyor da oyunlarda çok çok zayıf. Sercan da aynı şekilde. Bu ikisinin ana kadroda olup da Pervizin yan kadroda olması şaka gibi. İkisini de görünce başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor.

Ayşıl bu senenin Sabriyesi. Yunus Emre her zamanki gibi rakibini düşürmek için kavga ediyor oyun öncesi. Anıl yine sinir krizleri geçiriyor acilen tedaviye ihtiyaç var. Yağmur bu neyin egosu? Oyunlarda nal topluyorsun da Atakanın seni zıplatmasını istiyorsun herhalde. :A Seda kibir kraliçesi. Evrim bi olay olsa da dedikodu yapsam peşinde.

Her sene olduğu gibi ünlülerde daha bi birlik beraberlik var ama gönüllüler kazansalar bile didişiyorlar.

Atakan eski formuna dönmeli hemen.

• Harika
Reactions: Mr.At
Atakan, Hikmet'i "zıplatacak" sanırım ilk olarak. :A Hadi hayırlısı. :A

PUAN TABLOSU

8vnc2ka.jpg

imkozj6.jpg
Seda Aydemir nedir yapım ekibi? Bu tarz hatalarınız sıktı artık. Bu işi doğru düzgün yapın. Kadının ismi SEDA OCAK.
------

Seda Aydemir nedir yapım ekibi? Bu tarz hatalarınız sıktı artık. Bu işi doğru düzgün yapın. Kadının ismi SEDA OCAK.
@The_Erinch abi sen acunun kankasi değil misin acuna söyle uyarsın sunlari :A :F

Son düzenleme:
Nisa bomba gibi bir giriş yaptı. :Z Sonradan gelip 4/3 yapmak çok zordur. Yakın zamanda Sude ve Seda'nın Nisa'yı kıskanacakları ortada. :A

Parviz elendiği zaman çok üzülmüştüm zamanında, iyi ki de geldi. Son 8'e rahat kalacağını düşünüyorum. Bu sene halk hakkını verecektir.

Yunus Emre sevidğim bir yarışmacı değil ama kesinlikle All Star'da olmayı hakediyor, renk katacaktır yarışmaya.

Ayşıl beklediğimi veremedi. Çok düzgün bir karakterde olduğu belli ama maalesef çok sayı verecektir Gönüllülere.

Merve Aydın - Nagihan tartışmasına da değinmek isterim. Merve Aydın'ı 2015 yılında en çok destekleyenlerden birisiydim ve hala da çok sevdiğim ve izlemek istediğim bir yarışmacı ama bugün haklı bulmadım kendisini. Nagihan 2018 yılını genel tabloda bütün yarışmacılardan daha yüksek bir yüzde ile bitirdi, Kıbrıs oyunlarında kadınları bırak erkekleri bile teker teker yendi, o yüzden Nagihan öyle dediği gibi sadece zayıf halkalar ile yapmadı o istatistiği.
------

@MasacRE Paylaştığın genel performans tablosuna nereden bakıyorsun?