Aman ya rabbim Merve'yi seviyor musun? 😱Merve'yi kıskanıyor o boşver
------
Hadi oradan performans tablosunda görüyoruz. Gelse bugün tablo da şenlensek.Bugün oyunda geri çeviren, 7-7'ye getiren Barış Murat Yağcı'mın hakkı yendi.
Aman ya rabbim Merve'yi seviyor musun? 😱Merve'yi kıskanıyor o boşver
Hadi oradan performans tablosunda görüyoruz. Gelse bugün tablo da şenlensek.Bugün oyunda geri çeviren, 7-7'ye getiren Barış Murat Yağcı'mın hakkı yendi.
İyi güldüm akşam akşam. O kim de onu kıskanacağım?Merve'yi kıskanıyor o boşver
Çok sevmem de Nagihan'dan iyidir her türlüAman ya rabbim Merve'yi seviyor musun? 😱
------
Hadi oradan performans tablosunda görüyoruz. Gelse bugün tablo da şenlensek.
Koskoca milli atlet MERVE AYDINİyi güldüm akşam akşam. O kim de onu kıskanacağım?
Kıskanıyorsun kızııımmmİyi güldüm akşam akşam. O kim de onu kıskanacağım?
Sen gel sonunda Merve'yi seven biri diye ümit bağla, desin çok sevmem deee...Çok sevmem de Nagihan'dan iyidir her türlü
Bugünkü oyunda 2'de 2 yapan birini mi yazmasını bekliyordun?Mer** salak mısın Barış Murat Yağcı duruyor orada?
All Star'da düşmanımızdı Bir tek finalde Turabi'ye karşı desteklemiştim ama babası sağolsun verdi şampiyonluğu Turabi'yeSen gel sonunda Merve'yi seven biri diye ümit bağla, desin çok sevmem deee...
Sen delirmişsin, görmedim sanma. MERVEEEEEEEEEEEEE MERVE MERVE MERVE MERVEBugünkü oyunda 2'de 2 yapan birini mi yazmasını bekliyordun?
merve barışa karşı çıkmaz onun oy potansiyeli yüksek merve bu işleri iyi bilirMerve salak mısın BMY duruyor orada?
Her neyse geçti gitti işte ne güzel o günler.All Star'da düşmanımızdı Bir tek finalde Turabi'ye karşı desteklemiştim ama babası sağolsun verdi şampiyonluğu Turabi'ye