Emre Ozansoy
Moderatör
20 kere dedim, 20 kere daha diyeceğim sanırım. Zayıf olanları alarak istatistik kastı, o yüzden gayet normal.Ahahahahahaahahha sizlere de Merve'nin takımda 1. olması şoku.
20 kere dedim, 20 kere daha diyeceğim sanırım. Zayıf olanları alarak istatistik kastı, o yüzden gayet normal.Ahahahahahaahahha sizlere de Merve'nin takımda 1. olması şoku.
Kankacığım savunduğunuz şey 1 kere olur 2 kere olur da 29 kere olmaz artık abartmayın, seninkinin dipte olmasını nasıl savunuyroruz peki?20 kere dedim, 20 kere daha diyeceğim sanırım. Zayıf olanları alarak istatistik kastı, o yüzden gayet normal.
Geldiği gibi sakatlandı, nazara geldi. Neyse ki bugün her şeyi geride bıraktık ve gücümüzü gösterdik. Tam gaz devam!Kankacığım savunduğunuz şey 1 kere olur 2 kere olur da 29 kere olmaz artık abartmayın, seninkinin dipte olmasını nasıl savunuyroruz peki?
Extra yı seyrediyor musunuz?Kankacığım savunduğunuz şey 1 kere olur 2 kere olur da 29 kere olmaz artık abartmayın, seninkinin dipte olmasını nasıl savunuyroruz peki?
Merve'nin koltuğuna yaklaşın tebrik edeceğim. Şimdi bir 29 kere daha aynı şeyi yapacağından zirve olamazsınız da.Geldiği gibi sakatlandı, nazara geldi. Neyse ki bugün her şeyi geride bıraktık ve gücümüzü gösterdik. Tam gaz devam!
Arkada açık şu anda ama dinlemeye değer bulmuyorum, hatta tam şu an çarpıya da bastım.Extra yı seyrediyor musunuz?
Niçin ?Merve'nin koltuğuna yaklaşın tebrik edeceğim. Şimdi bir 29 kere daha aynı şeyi yapacağından zirve olamazsınız da.
------
Arkada açık şu anda ama dinlemeye değer bulmuyorum, hatta tam şu an çarpıya da bastım.
Bu üçlü çok güçlü... 😍Tam çerçeveletip duvara asmalık tablo
En tepede Ogeday, Nisa ve Berkan 😍😍😍
En dipte Sercan, Evrim ve Berna 🤮🤮🤮
Senin şampiyon tersten şampiyon olmuşAtakan, Hikmet'i "zıplatacak" sanırım ilk olarak. Hadi hayırlısı.
PUAN TABLOSU
Kümede kalma savaşı veriyor.Senin şampiyon tersten şampiyon olmuş
O tablo çok kısa zamanda çok güzel değişecek. Bekleyin.Senin şampiyon tersten şampiyon olmuş
Gıcık kaptığım bir isim yarıştığı sezon kavgacı ve sevilmeyen olduğu için takılıyordum sizeMert sürgün adasına mı gitmiş @Dosi baltık denizinden yelken açmıştır mert i yanlız bırakmamak için @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Forumdash @dreamy
Bomboş şeyler.Niçin ?
Hafta boyunca aynı şey ama mağlubiyeti hala daha fazla.O tablo çok kısa zamanda çok güzel değişecek. Bekleyin.
Seda Aydemir nedir yapım ekibi? Bu tarz hatalarınız sıktı artık. Bu işi doğru düzgün yapın. Kadının ismi SEDA OCAK.Atakan, Hikmet'i "zıplatacak" sanırım ilk olarak. Hadi hayırlısı.
PUAN TABLOSU
@The_Erinch abi sen acunun kankasi değil misin acuna söyle uyarsın sunlariSeda Aydemir nedir yapım ekibi? Bu tarz hatalarınız sıktı artık. Bu işi doğru düzgün yapın. Kadının ismi SEDA OCAK.
Sende sürgüne git de kurtulalım artık. .ssMert sürgün adasına mı gitmiş @Dosi baltık denizinden yelken açmıştır mert i yanlız bırakmamak için @serhatt @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Forumdash @Forumdash @dreamy