Kendimden başka kimseye güvenmem ben. Sıvacıları yok ettim YAŞASIN PARLAKÇILIK.
Sana da yazık be tek güvenebileceğin sisterın @Çiğdem vardı o da kocayı bulunca seni sattıKendimden başka kimseye güvenmem ben. Sıvacıları yok ettim YAŞASIN PARLAKÇILIK.
Sen beni düşünme kendi arkanı kolla. Ben hep tek başıma vardım.Sana da yazık be tek güvenebileceğin sisterın @Çiğdem vardı o da kocayı bulunca seni sattı
Heyatım gerekirse ben karşı takıma geçer hepinizi tek tek elerim nagehan gibi bu forumda kimlerin cenazesini gördğm benSen beni düşünme kendi arkanı kolla. Ben hep tek başıma vardım.
Diğer gördüklerin umurumda değil, benimkini göremeyecek olman önemli.Heyatım gerekirse ben karşı takıma geçer hepinizi tek tek elerim nagehan gibi bu forumda kimlerin cenazesini gördğm ben
Heyatım daha geçen hafta @DarkLegenD e uygunsuz fotolarını atmışsın bir şikayet etse süresiz banlanırsın ama hoşuna da gitmiş olabilir onunDiğer gördüklerin umurumda değil, benimkini göremeyecek olman önemli.
Öyle bir şey olmadığı için dediğin türden bir sıkıntı da yok. Hadi sen git oyuncaklarınla oynamaya devam et böyle boş ve asılsız algılar yaratacağına.Heyatım daha geçen hafta @DarkLegenD e uygunsuz fotolarını atmışsın bir şikayet etse süresiz banlanırsın ama hoşuna da gitmiş olabilir onun
Safiye sultanımızın da dediği gibi kimin yanıp kimin yanmayacağına biz karar veririzÖyle bir şey olmadığı için dediğin türden bir sıkıntı da yok. Hadi sen git oyuncaklarınla oynamaya devam et böyle boş ve asılsız algılar yaratacağına.
O dediğin ben yokken öyleydi, artık buna ben karar veriyorum.Safiye sultanımızın da dediği gibi kimin yanıp kimin yanmayacağına biz karar veririz
Sana özel değil. .ssAa bana güvenmemekmi üzüldüm şimdi
O desteği görüyorum ben yeteri kadar.Sana da böyle bir destek lazım bence Ekli dosyayı görüntüle 114180
Acun artık sabitlesin şu programın saatini, 20.10'da başlamak ne? 😱Herkes ekran başına, yeni bölüm 7 dakika sonra başlıyor. @Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @Angelica @MasacRE @Sherlock
Bu 7-8 yıldır böyle. Hangi programın ne zaman başlayacağı hiçbir zaman belli değil.Acun artık sabitlesin şu programın saatini, 20.10'da başlamak ne? 😱