Emre Ozansoy
Moderatör
Nisa mi?Gelir gelmez adada iyilik meleği kesildi başımıza malum şahıs, şaşırtmıyor.
Evet, ta kendisi.Nisa mi?
Ne yaptı ki? 🤣Kampa giden ilk ismin kadın olmaması gerekiyor diyen Atakan'ın Birsen'i yazması.
Evet, ta kendisi.
Hikmet'in gözüne bir şey oldu bu da hemen koştu yok şöyle yapma yok böyle yapma vs.Ne yaptı ki? 🤣
Hak ediyor çok istemsiz görünüyorYalnız şaka maka Sercan şu performansıyla yine sürgüne ilk aday gibi gözüküyor erkeklerden
Benim iç ses : Hikmet kim? Nisa'nin sesini bile unuttum belki hiç duymamisimdir dicem de ne desem yalan olur...Hikmet'in gözüne bir şey oldu bu da hemen koştu yok şöyle yapma yok böyle yapma vs.
Çok şaşırdım şu performansına ya. 2020'de sevmezdim ama son haftalarda inanılmaz bir performans gösteriyordu Sercan. Berkan, Cemal, Barış falan kimse rakip olamıyordu o dönem adama.Hak ediyor çok istemsiz görünüyor
Evet ben de son 1 ayı izlemiştim net en iyi yarışmacıydı bu sezon kilolu geldi zamanla açılırım düşünmüş olabilir ama burası AllStar öyle planlar yapılmaz yani Turabi aynı şeyi 2018'de yapmıştı ama o 2xŞampiyon olarak yaptıÇok şaşırdım şu performansına ya. 2020'de sevmezdim ama son haftalarda inanılmaz bir performans gösteriyordu Sercan. Berkan, Cemal, Barış falan kimse rakip olamıyordu o dönem adama.
Turabi'yi çok seviyordum o zamanlarin populeriydi, artık sempatik bile gelmiyor.Evet ben de son 1 ayı izlemiştim net en iyi yarışmacıydı bu sezon kilolu geldi zamanla açılırım düşünmüş olabilir ama burası AllStar öyle planlar yapılmaz yani Turabi aynı şeyi 2018'de yapmıştı ama o 2xŞampiyon olarak yaptı
Gülücük neden kondu kelebek gibi.Zayıf isimlere seçerek istatistik kasan Merve dokunulmaz oldu, şaşırtmadı.
Hak yenilerek yapılmış bir şey için koyacak halim yok her halde.Gülücük neden kondu.
2018'de gönüllülere karşı yarıştıkları için işleri kolaydı bir de. Turabi'nin ölüsü yetiyordu zatenEvet ben de son 1 ayı izlemiştim net en iyi yarışmacıydı bu sezon kilolu geldi zamanla açılırım düşünmüş olabilir ama burası AllStar öyle planlar yapılmaz yani Turabi aynı şeyi 2018'de yapmıştı ama o 2xŞampiyon olarak yaptı
Of korktuğum başıma gelmiş, editlemeden görmüşsün de çok bir farkı da yok. Her neyse kim kimin hakkını yemiş saçmaladın yine.Hak yenilerek yapılmış bir şey için koyacak halim yok her halde.
Merve'yi kıskanıyor o boşverGülücük neden kondu kelebek gibi.
Bugün oyunda geri çeviren, 7-7'ye getiren Barış Murat Yağcı'mın hakkı yendi.Of korktuğum başıma gelmiş, editlemeden görmüşsün de çok bir farkı da yok. Her neyse kim kimin hakkını yemiş saçmaladın yine.