TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gelir gelmez adada iyilik meleği kesildi başımıza malum şahıs, şaşırtmıyor. :)

Çok şaşırdım şu performansına ya. 2020'de sevmezdim ama son haftalarda inanılmaz bir performans gösteriyordu Sercan. Berkan, Cemal, Barış falan kimse rakip olamıyordu o dönem adama.
Evet ben de son 1 ayı izlemiştim net en iyi yarışmacıydı bu sezon kilolu geldi zamanla açılırım düşünmüş olabilir ama burası AllStar öyle planlar yapılmaz yani Turabi aynı şeyi 2018'de yapmıştı ama o 2xŞampiyon olarak yaptı

• Beğendim
Reactions: MasacRE
Evet ben de son 1 ayı izlemiştim net en iyi yarışmacıydı bu sezon kilolu geldi zamanla açılırım düşünmüş olabilir ama burası AllStar öyle planlar yapılmaz yani Turabi aynı şeyi 2018'de yapmıştı ama o 2xŞampiyon olarak yaptı
Turabi'yi çok seviyordum o zamanlarin populeriydi, artık sempatik bile gelmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: BARON疼痛
2018'de gönüllülere karşı yarıştıkları için işleri kolaydı bir de. Turabi'nin ölüsü yetiyordu zaten :A

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛