TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Survivor Survivor olmaktan çıktı ya. Çoluk çocuğun çizgi filmi oldu resmen.

Zamanında yakın olan Merve-Sahra, Berna-Begüm ve s ve s. bunlardan böyle bir yardım gördük mü? Yakın olsalar bile aralarında hırs, rekabet vardı.

Şimdikiler saçma saçma şeylerle oy toplamaya çalışıyorlar.
------

Nisa Ogeday'la olmak istiyordunsa keşke Kısmetse Olur'a gideydin. Survivor orası abi savaş. Sürekli küsüyorsun.

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Yeni açtım ve neden sürekli erkekler oynuyor? Nagihan neden oynamıyor? Bu sistem saçma olmuş, performans olarak rezalet olan erkekleri parlatmak için kurulmuş resmen.

Ogeday bir tarafta Nisa diğer tarafta olunca hangi takımı destekleyeceğimi şaşırdım. Öyle boş boş bakıyorum ekrana...
------

Yeni açtım ve neden sürekli erkekler oynuyor? Nagihan neden oynamıyor? Bu sistem saçma olmuş, performans olarak rezalet olan erkekleri parlatmak için kurulmuş resmen.
Nisa, Nagihan ve Berkan 2. tur oyuna girecekler.

Ogeday bir tarafta Nisa diğer tarafta olunca hangi takımı destekleyeceğimi şaşırdım. Öyle boş boş bakıyorum ekrana...
------

Nisa, Nagihan ve Berkan 2. tur oyuna girecekler.
Sürekli erkekler çıkıyor, kadınlar geri planda. Aşırı saçma olmuş. Resmen Nagihan'ın önünü kesmek için yapmışlar gibi.

Sürekli erkekler çıkıyor, kadınlar geri planda. Aşırı saçma olmuş. Resmen Nagihan'ın önünü kesmek için yapmışlar gibi.
Karışık oynanacak artık dendi ama şu ana kadar Evrim ile Ayşe hiç erkeklerle oynamadı. Ben mi yanlış anladım acaba. @xemrexxx öyle demedi mi macun abin :A
------

Elenince evine alsın :F
Nisa'nın elenmesine daha vakit var. Ogeday da zaten şampiyon olacak...

Karışık oynanacak artık dendi ama şu ana kadar Evrim ile Ayşe hiç erkeklerle oynamadı. Ben mi yanlış anladım acaba. @xemrexxx öyle demedi mi macun abin :A
Karışık derken herhalde kadınlar ayrı tur, erkekler ayrı tur oynuyordu ya onu kastetmiştir. :A
------

Ula ben Nagihan'ı 5-6 kez yarışacak ve kalan kendine hayrı olmayan 3 silahşörü ezecek diye sevinirken gelen sisteme bak. :F Ahh Acun ahhh..

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and 12.Adam
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam and MasacRE