Loser reisi için herhalde.Niye ağlıyor bu 12.köylü![]()
Loser reisi için herhalde.Niye ağlıyor bu 12.köylü![]()
2.tur Nagi ile Nisa yarışacak hepLoser reisi için herhalde.Onu,bunu boşver Nagi niye az oyuna çıkacak, onu anlamadım.
![]()
Allah affetsin böyle takımları... Karıştırdığın takımları *** Acun beyciğim...Takımlar karışıyor dediler geldik.![]()
Bu sistem ayşeyi yükseltir hep Evrimle oynarsa 🤮🤮
Karıştırdığı takımlarda acunu @Maskeli Fedai öpsün HaklusınAllah affetsin böyle takımları... Karıştırdığın takımları *** Acun beyciğim...
Cidden saçma olmuş, eski sistem daha iyiydi.Bu sistem ayşeyi yükseltir hep Evrimle oynarsa 🤮🤮
Sema gitti ve Queen'in klasmanında bir rakibi kalmadı.
Ben Nisa'yı alır diye düşünmüştüm ya. Ama bu hamleyle psikolojik olarak çökertti Nisa'yı.Ama çok belliydi Nagihan Ayşeyi alırdı önce.
Batuşla Evrim ne iyi anlaşıyorSema gitti ve Queen'in klasmanında bir rakibi kalmadı.![]()
2.tur Nagi ile Nisa yarışacak hep![]()
Az önce Ogeday Evrim'i seçmekten bahsetti. Ben hala karışık oynanacak dedi diye düşünüyorum ama Ayşe-Evrim dışında başka bir eşleşme de göremedik
Berkan ile Anıl'ın arkasında 3. sıradaydı Ogeday erkekler arasında. Zaten performansı kötü değil. Bugün kötü günü sadece
Reisim Acun'a bu harikulade sanat eserini hediye etti Şerlok beyciğim. Tam o olayın üstüne Acun ona bu kazığı attı. Sen bittin Acun...AH REİSİM, VAH REİSİM... HEM MENTAL HEM DE PERFORMANS OLARAK UÇUŞA GEÇTİĞİ ŞU DÖNEMDE DÜŞTÜĞÜ TAKIMA BAK, PARAMPARÇAYIM...
Rakipleri Nisasız yapamadığını görünce artık sürekli ayırır bunları.Berkan ile Anıl'ın arkasında 3. sıradaydı Ogeday erkekler arasında. Zaten performansı kötü değil. Bugün kötü günü sadece![]()