Reisim performansını yükseltti son zamanlarda. SMS desteğimiz zaten yüksek. Aday olsak da her türlü çıkarız potadan evelallahAtakan ve Ogedayla aynı takıma düşmezse her hafta aday seninki![]()
Reisim performansını yükseltti son zamanlarda. SMS desteğimiz zaten yüksek. Aday olsak da her türlü çıkarız potadan evelallahAtakan ve Ogedayla aynı takıma düşmezse her hafta aday seninki![]()
Rakibimiz kalmadığına göre finale böyle gidiyoruz 👊👊 @dosimosi @Cervantes @Angelica @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 117681
------
Nagihan kalan 3 kadın yarışmacıyı üst üste koyup yenerken çok keyifli izleyeceğizağlayan seninkiler olacak
![]()
Takımlar belliBu hafta Adem ve Nagihan kaptan olacaktır..
Kaptan ilk hakkını kadın seçiminden kullanır.. Nagihan ilk erkek Atakan seçer.
Bu arada Atakan nasıl seviliyorsa aileleri bile Atakan ismini verdi kaçkere.
Aslanım benim 🤗
Niye kim durduracak Evrşm Ayşe Nisa mıÇok bekle sen çokk![]()
Nagi ile Atakan ın yarışlarını merak ediyorum Queen ona da fark atarBu hafta Adem ve Nagihan kaptan olacaktır..
Kaptan ilk hakkını kadın seçiminden kullanır.. Nagihan ilk erkek Atakan seçer.
Bu arada Atakan nasıl seviliyorsa aileleri bile Atakan ismini verdi kaçkere.
Aslanım benim 🤗
Niye kim durduracak Evrşm Ayşe Nisa mı
------
Nagi ile Atakan ın yarışlarını merak ediyorum Queen ona da fark atar![]()
Önce Evrim gidecek Twitterda açıkladım senşn seveceğin şekildeAyşeyle Evrim sırayla elenir![]()

@The_Erinch sen ünlülere laf ediyon da halk da gönüllüleri patlatıyor Birleşmeden beri 6 gönüllü 3 ünlü elendi😂
Hatta barış ve sema çekildi @Angelica cia ablama göre
Kalan 4 ünlü de aynı potaya topluca düşmezse son 8 de olacak gibiEkli dosyayı görüntüle 117686Ekli dosyayı görüntüle 117687
@DRValla seyirci o kadar dikkatli o kadar güzel izliyor ki iyi ki sms varda bunları gönderiyorlar sıra Ayşe ve Evrim halk ikisini arka arkaya gönderecekYalnız Barış elenmedi çekildi
![]()
Tueabiyi Hilmicemi elemiş kadın Nisa Ayşe Evrim i rahat postalar be 😱 erkeklerin de 3-4ünü elerOda gider oda millet potaya girmesini bekliyor![]()
Tueabiyi Hilmicemi elemiş kadın Nisa Ayşe Evrim i rahat postalar be 😱 erkeklerin de 3-4ünü eler![]()
Senden de sonra giderOnlardan önce gider demedim ki onlardan sonra gider![]()
Seni de gönderir Nagihan İnanmazsan @The_Erinch e sor![]()
Evrimden ne eksiğin var senin de 13 potan olur en az![]()
Nagihana gerek kalmaz ilk haftadan şutlarlar beni
Evrimden ne eksiğin var senin de 13 potan olur en az![]()