Halkımız yavaş seviyor bak Sema gittiEvrimden daha yavaş olmam var![]()
Halkımız yavaş seviyor bak Sema gittiEvrimden daha yavaş olmam var![]()
Kaslı ablan yaktı bizi 😡 Ayşe yerine Nisa dese 10 numara takımın içinde olacaktı reisim. Şimdi hem loser tarafta kaldı hem de bademin takım arkadaşı oldu. Bu hafta paramparçayız... @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.AdamAptal badem seösene hikmet ya da Berkanı![]()
Ayşe Nisa Evrimden 2si önümü,zdeki 3 haftada elenmeli Acun anca toparlar bu rezilliğiKaslı ablan yaktı bizi 😡 Ayşe yerine Nisa dese 10 numara takımın içinde olacaktı reisim. Şimdi hem loser tarafta kaldı hem de bademin takım arkadaşı oldu. Bu hafta paramparçayız... @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam
Halkımız yavaş seviyor bak Sema gitti![]()
Hayır Ogeday takım kaptanlığını alıp Nisa'yı yanına almalı, anca öyle toparlanır bu rezillikAyşe Nisa Evrimden 2si önümü,zdeki 3 haftada elenmeli Acun anca toparlar bu rezilliği![]()
Nisa, Nagihan ve Berkan 2. tur oyuna girecekler.Yeni açtım ve neden sürekli erkekler oynuyor? Nagihan neden oynamıyor? Bu sistem saçma olmuş, performans olarak rezalet olan erkekleri parlatmak için kurulmuş resmen.
Sürekli erkekler çıkıyor, kadınlar geri planda. Aşırı saçma olmuş. Resmen Nagihan'ın önünü kesmek için yapmışlar gibi.Ogeday bir tarafta Nisa diğer tarafta olunca hangi takımı destekleyeceğimi şaşırdım. Öyle boş boş bakıyorum ekrana...
------
Nisa, Nagihan ve Berkan 2. tur oyuna girecekler.
Elenince evine alsınHayır Ogeday takım kaptanlığını alıp Nisa'yı yanına almalı, anca öyle toparlanır bu rezillik![]()
Karışık oynanacak artık dendi ama şu ana kadar Evrim ile Ayşe hiç erkeklerle oynamadı. Ben mi yanlış anladım acaba. @xemrexxx öyle demedi mi macun abinSürekli erkekler çıkıyor, kadınlar geri planda. Aşırı saçma olmuş. Resmen Nagihan'ın önünü kesmek için yapmışlar gibi.
Nisa'nın elenmesine daha vakit var. Ogeday da zaten şampiyon olacak...Elenince evine alsın![]()
Karışık derken herhalde kadınlar ayrı tur, erkekler ayrı tur oynuyordu ya onu kastetmiştir.Karışık oynanacak artık dendi ama şu ana kadar Evrim ile Ayşe hiç erkeklerle oynamadı. Ben mi yanlış anladım acaba. @xemrexxx öyle demedi mi macun abin![]()
Ah macun ah yatacak yerin yok... @CervantesOgeday bir tarafta Nisa diğer tarafta olunca hangi takımı destekleyeceğimi şaşırdım. Öyle boş boş bakıyorum ekrana...
------
Nisa, Nagihan ve Berkan 2. tur oyuna girecekler.
Macun istifa.. @xemrexxxAh macun ah yatacak yerin yok... @Cervantes
Çarpıkkk ses verMacun istifa.. @xemrexxx
Ama çok belliydi Nagihan Ayşeyi alırdı önce.Kaslı ablan yaktı bizi 😡 Ayşe yerine Nisa dese 10 numara takımın içinde olacaktı reisim. Şimdi hem loser tarafta kaldı hem de bademin takım arkadaşı oldu. Bu hafta paramparçayız... @Sherlock @Maskeli Fedai @The_Erinch @12.Adam