Ateşe ateşle karşılık vermeliAtakan'ın yazması ile bu ne alaka be?![]()
------
Onlar performansı düşük olanı yazıyor en azından mantığı varAtakan ve yalakaları hiç yapmıyor değil mi zaten? Çoğunluk onlarda olmasa görürdük.
Ateşe ateşle karşılık vermeliAtakan'ın yazması ile bu ne alaka be?![]()
Onlar performansı düşük olanı yazıyor en azından mantığı varAtakan ve yalakaları hiç yapmıyor değil mi zaten? Çoğunluk onlarda olmasa görürdük.
Merve'nin performansı mı daha düşük fos Parviz'in mi?Onlar performansı düşük olanı yazıyor en azından mantığı var![]()
3 oyla merve nin aday olmayacağını biliyorlarMerve'nin performansı daha düşük fos Parviz'in mi?
O da para mı ayol.150 bölüm kalsa 150*10000=1.500.000 yeter![]()
Namusuyla o kadar kazanıyor yeterO da para mı ayol.![]()
Onun bana ders vermesi ne haddine be.
Onun namusuna da sana da.Namusuyla o kadar kazanıyor yeterzaten milli sporculuktan kalan milyonları var '
![]()
Yağmur'la, Evrim'le, Nisa'yla oynayarak alır tabi liderliği.
Gitui diye arkasından at tut, buradayken elini ayağını öpüyorunOnun bana ders vermesi ne haddine be.![]()
Uydurma be.Gitui diye arkasından at tut, buradayken elini ayağını öpüyorun![]()
Zayıf noktadan vurduk seniOnun namusuna da sana da.![]()
Zayıf olan senin beynin.Zayıf noktadan vurduk seni![]()
Gönüllülerin en iyi kadınları sude, Seda ve Nisa 4 oyunu onlarla oynadı be 😱Yağmur'la, Evrim'le, Nisa'yla oynayarak alır tabi liderliği.
Zayıf olan senin beynin.![]()
Boş boş konuşarak zirvedesin sanki akıl gerektiriyormuş gibi konuşma.Gönüllülerin en iyi kadınları sude, Seda ve Nisa 4 oyunu onlarla oynadı be 😱
------
Öyle olsa 10 yıldır zirvede olmam forumda![]()
Ayol tüm düşmanlarımı entrikalarımla yok ettimBoş boş konuşarak zirvedesin sanki akıl gerektiriyormuş gibi konuşma.![]()
En baş düşmanın hala ayakta dimdik kudur.Ayol tüm düşmanlarımı entrikalarımla yok ettim![]()
Ayol @Forumdash seni yok etmiyim diye her ay milyon ödüyor banaEn baş düşmanın hala ayakta dimdik kudur.![]()
Uydur uydur ipe diz.Ayol @Forumdash seni yok etmiyim diye her ay milyon ödüyor banakarısı ortadan kaybolursa sosyeteye açıklayamazmış
![]()
Bu işler böyle faruktan paraları alıp yok etmek istediklerimin üstüne müritlerimi salıyorumUydur uydur ipe diz.![]()