kaslı kadın atmayın bana abi yaaBugün ünlüler 14 sayı aldı 5 ini tek bacaklı Nagi Queen aldı, çift bacaklı olsa 10 sayı alırdı kraliçem![]()
@Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @The_ErinchEkli dosyayı görüntüle 116608
kaslı kadın atmayın bana abi yaaBugün ünlüler 14 sayı aldı 5 ini tek bacaklı Nagi Queen aldı, çift bacaklı olsa 10 sayı alırdı kraliçem![]()
@Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @The_ErinchEkli dosyayı görüntüle 116608
BA NA NE.Bugün ünlüler 14 sayı aldı 5 ini tek bacaklı Nagi Queen aldı, çift bacaklı olsa 10 sayı alırdı kraliçem![]()
@Emre Ozansoy @Forumdash @serhatt @MasacRE @Maskeli Fedai @The_Erinch Ekli dosyayı görüntüle 116608
Belli olmaz o yılanlara birbirlerini satabilirlerYedek bozuntusunun fosdan daha az oy alması, bacaksızın finale çıkmasından daha imkansız.![]()
KudurBA NA NE.
@serhatt ta kas yok mukaslı kadın atmayın bana abi yaa![]()
Dünyanın en hanım hanımcık ve güzel kadınıyım.@serhatt bunun yanında daha hanı hanımcık![]()
sen qadınsınDünyanın en hanım hanımcık ve güzel kadınıyım.![]()
Şüphem yok ki tekrar edeyim.sen qadınsınbunu hergün tekrarla
tekrar şüphe için yapılmazŞüphem yok ki tekrar edeyim.![]()
Esas barış ne anlatıyor benimle eleme adayı olun stres olun diyor sms e güvenip yatmaya dewamke. SsNa**han ne anlatıyorsun Allah aşkına?
boksör ademden iyi mi nagihan
Hepsini döverboksör ademden iyi mi nagihan![]()
![]()
Zirven başını yesin.
Döver ablam seniZirven başını yesin.![]()
Sen kendi işine bak. .sstekrar şüphe için yapılmazunutmamak yada unutturulmamak için yapılır
![]()
oyalamaaaaa.ssSen kendi işine bak. .ss