Emre Ozansoy
Moderatör
Kocasını bıçaklamış omzundan ve bacağından, sen 7 koca eskittin hiçbirine diklenemedinSıkar o.![]()
Paraları için sustum ve kazandım. Bu açlıktan sürünmemek için ikide bir buraya katılıyor.Kocasını bıçaklamış omzundan ve bacağından, sen 7 koca eskittin hiçbirine diklenemedin![]()
Karşı tarafta Evrim, yağmur, Ayşe, Nisa, Gökhan var bunlar gizrmle yarışıyor, Parviz'in altında, tabi en güçlülerEn güçlüler mi?Parviz ve Gizem'le mi güçlüler, boş yapma Acun.
Haftalık mı bölümlük mü 10 bin alıyor ablamParaları için sustum ve kazandım. Bu açlıktan sürünmemek için ikide bir buraya katılıyor.![]()
Batuş da yazarsa Olay çıkarMerve'yi yazıyor birde yüzsüz? 😱
Noldu merve barış ve adem i muaf tutarken laf etmiyordunAtakan da Merve yazdı, yuh! 😱 Siz bu kafa ile kaybetmeye mahkumsunuz.
O kadar performansa 10 bin mi vah vah. Eeee herkesin bir ederi var.Karşı tarafta Evrim, yağmur, Ayşe, Nisa, Gökhan var bunlar gizrmle yarışıyor, Parviz'in altında, tabi en güçlüler
------
Haftalık mı bölümlük mü 10 bin alıyor ablamsenşn gibi kocaya muhtaç değil
------
Anıl boş yapıyor. Ss
------
Yasin de herkese boncuk dağıtıyor @Çiğdem gibi
Ekli dosyayı görüntüle 116610
Atakan'ın yazması ile bu ne alaka be?Noldu merve barış ve adem i muaf tutarken laf etmiyordun![]()
Programdan elensin de bana gelsin diye yapıyorum.
150 bölüm kalsa 150*10000=1.500.000 yeterO kadar performansa 10 bin mi vah vah. Eeee herkesin bir ederi var.![]()
Merve'm hadlerini bildirecektir bunlara eminim.Batuş da yazarsa Olay çıkar![]()
@Çiğdem den büyü dersi mi aldınProgramdan elensin de bana gelsin diye yapıyorum.![]()
Adem ve barışla kulis yapmasa yazılmazdı koloni istemiyoruzMerve'm hadlerini bildirecektir bunlara eminim.![]()
Atakan ve yalakaları hiç yapmıyor değil mi zaten? Çoğunluk onlarda olmasa görürdük.Adem ve barışla kulis yapmasa yazılmazdı koloni istemiyoruz![]()