Çenem güçlüdür bişi olmazBoğazına soksunlar o mızrağı inş.![]()
Çenen kopa. .ssÇenem güçlüdür bişi olmaz![]()
Ayol o zaman sıvacılar seni yok eder @Çiğdem de yokÇenen kopa. .ss
Hemen sedye gelmesiAbdülkerim dışında kimse ciddiye almamış @Maskeli Fedai yi![]()
İftiran batsın cücük.Ayol o zaman sıvacılar seni yok eder @Çiğdem de yokağlarsın
@Emre Ozansoy adaşım da zayıf anını kolluyor itmek için seni
![]()
Ayol o zaman sıvacılar seni yok eder @Çiğdem de yokağlarsın
@Emre Ozansoy adaşım da zayıf anını kolluyor itmek için seni
------
Hemen sedye gelmesi![]()
Zerrin iffet gibi teksinİftiran batsın cücük.
Ben tek başıma iktidarım yıllardır ve yıllardır tek başıma mücadele edip kazanıyorum hoşt.![]()
O mübarek face niye mozaikli. Ss
Parviz aday çıkmasa etmediğim laf kalmazdı ama aday olduğu ve salı günü net onun gideceğini düşündüğümden çok iyi oldu kaybetmemiz.Bugün de kazandığımız iyi oldu. Ne de olsa ünlüler kazansa da Yağmur girmeyecekti potaya. Şimdi bu vesileyle Parviz girdi potaya. Bu hafta Parviz'in gideceği garanti artık. Gelecek hafta Parviz gittikten sonra ve zayıf halka Barış da yokken Atakan-Adem-Batuhan üçlüsüyle de yenemezlerse gönüllüleri o ünlü erkekleri kendilerini en yakın köprüden aşağı atsınlar bir zahmet@xemrexxx @Emre Ozansoy
O onu hak ediyor çünkü.O mübarek face niye mozaikli. Ss
Kendi isteğimle tekim. Tek başıma hepinizle mücadele edecek kadar güçlüyüm.Zerrin iffet gibi teksin
------
O mübarek face niye mozaikli. Ss
Haftaya da eksilemezsek takımların karışmasından başka çare kalmayacak maalesefParviz aday çıkmasa etmediğim laf kalmazdı ama aday olduğu ve salı günü net onun gideceğini düşündüğümden çok iyi oldu kaybetmemiz.Sizin eksilme muhabbeti haftaya kaldı artık.
![]()
Barış _adem-Atakan-Batuhan kazanmazsa @serhatt ile Fatmagül ü tekrar çeksin anca o işe yararlarBugün de kazandığımız iyi oldu. Ne de olsa ünlüler kazansa da Yağmur girmeyecekti potaya. Şimdi bu vesileyle Parviz girdi potaya. Bu hafta Parviz'in gideceği garanti artık. Gelecek hafta Parviz gittikten sonra ve zayıf halka Barış da yokken Atakan-Adem-Batuhan üçlüsüyle de yenemezlerse gönüllüleri o ünlü erkekleri kendilerini en yakın köprüden aşağı atsınlar bir zahmet@xemrexxx @Emre Ozansoy
Sen iyice azıttın son günlerde be yeter.Barış _adem-Atakan-Batuhan kazanmazsa @serhatt ile Fatmagül ü tekrar çeksin anca o işe yararlar![]()
Barış'ı katmaya gerek yok. O oynamayarak artı puan katıyor takıma. Oynasa bir de oradan eksi yiyeceklerBarış _adem-Atakan-Batuhan kazanmazsa @serhatt ile Fatmagül ü tekrar çeksin anca o işe yararlar![]()
Ayaktaki ben ayaklarıma kapanan sen temsili.
Senin üstteki cevabına göre tam tersiAyaktaki ben ayaklarıma kapanan sen temsili.![]()
Seni eller inş Kerim.
Hoşttttttttttt.Senin üstteki cevabına göre tam tersi![]()