Nagi ve sema yarın şov yapar aşırı kinlendiler zayıf halkanın şansı yokYağmur yarın da böyle oynarsa dokunulmaz
Nagi ve sema yarın şov yapar aşırı kinlendiler zayıf halkanın şansı yokYağmur yarın da böyle oynarsa dokunulmaz
Ulan arkamızdan ne hakaretler dönmüş.. Pes.. @Sherlock
Kesin lan…Yoldaşımız dediğimiz insan bizi tanımaz oldu kütük dostum... @Sherlock
Canım yoldaşlarım.
Barış'a tembel demekte haklıydıOnun haklı olduğu bir zaman yok ki.
Kanımı donduruyor.. @MasacRE
"Ateş bile yakamıyorum" demek ile "tembel" demek arasında dağlar kadar fark var.Barış'a tembel demekte haklıydıDaha sonra Barış da itiraf etti bir ateş bile yakamıyorum diyerek
Belli olmaz oyuna bağlıNagi ve sema yarın şov yapar aşırı kinlendiler zayıf halkanın şansı yok
Noluyoruzzzzz beyler kim g**??? Ben o konuşmayı @kerem 'e yapmiştim dün gece
Zendaya fanıyım, Euphoria sonrası fanı olmamak mümkün mü zaten diyecektim ama alıntı buraya fırladı yanlışlıkla.emma fanı galiba@Sherlock
Tembel olduğu için ateş yakamıyor"Ateş bile yakamıyorum" demek ile "tembel" demek arasında dağlar kadar fark var."Ateş yakamıyor" diyebilirdi, ama tembel demek çok başka.
Kansız…Kanımı donduruyor.. @MasacRE
Rahat bırak lan canım yoldaşımı…Tembel olduğu için ateş yakamıyorBomboş bir insan şu Barış kabul edin artık şu gerçeği
Atakan A bak bir de şampiyon olacak %50 nin altına düşmüşBelli olmaz oyuna bağlı
Bakalım @Maskeli Fedai ve @MEnes arkalarından çevirdiğin işleri öğrenince ne tepki verecekler hain kütük, kasetlerinin ortaya çıkma vakti geldi…
Bu g**ü aramızdan yollayınca bana bir rahatlama geldi kütük dostum... @Maskeli FedaiKansız…
Rahat bırak lan canım yoldaşımı…
Tembel olduğu için ateş yakamıyorBomboş bir insan şu Barış kabul edin artık şu gerçeği
Neyi…Bu g**ü aramızdan yollayınca bana bir rahatlama geldi kütük dostum... @Maskeli Fedai
Sen de hangi tablo işine gelirse onu atıyorsun hepAtakan A bak bir de şampiyon olacak %50 nin altına düşmüş@serhatt la bir gece mi geçirdi acaba
https://twitter.com/x/status/1512543421612933126
Özledik bu dostluğu. Araya kara kedi girdi maalesef...
Şampiyonum Gizem'den daha iyi ama hala daha adı yazılıyor.Atakan A bak bir de şampiyon olacak %50 nin altına düşmüş@serhatt la bir gece mi geçirdi acaba
Sen iyi bilirsin ne olduğunu...
Nagi iki tabloda da ilk 3 te sorun değil onu övmem içinSen de hangi tablo işine gelirse onu atıyorsun hepNagi'yi öveceksen bireysel tablo Atakan'ı gömeceksen genel tablo
------
Özledik bu dostluğu. Araya kara kedi girdi maalesef...
Sıfır sayı alıyor sıfırŞampiyonum Gizem'den daha iyi ama hala daha adı yazılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?